Citatos, kurias pastebėjo ir įsiminė „Vakarų ekspresas“

Citatos, kurias pastebėjo ir įsiminė „Vakarų ekspresas“

 

Klaipėdos miesto tarybos narys Arvydas VAITKUS: "
LRT galima viskas. Ir įstatymus pažeisti galima taip pat. Nekyla klausimas - kodėl?Minint Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo 31-ąją sukaktį, yra liūdna, kad po truputį netenkame nepriklausomos žurnalistikos. Tai pirmos vinys į demokratijos karstą.Bent tai, ką matau pastaruoju metu: vis labiau supriešinama visuomenė, svaidomi kaltinimai, stokojama diskusijų ir pokalbio kultūros.
LRT galima viskas. Ir įstatymus pažeisti galima taip pat. Nekyla klausimas - kodėl? Tai pirmos vinys į demokratijos karstą. Bent tai, ką matau pastaruoju metu: vis labiau supriešinama visuomenė, svaidomi kaltinimai, stokojama diskusijų ir pokalbio kultūros".
Verslininkas Teisutis MATULEVIČIUS: "Iš kur ta nemeilė savo miestui ir brangiausiam turtui, kurį iš savo protėvių paveldėjome? O gal tiesiog šeimininko ir ūkiško požiūrio nerasta? Gal yra koks slaptas savivaldybės planas visą senamiestį paversti siaubo kvartalu?"

 

Klaipėdos miesto tarybos narys Arvydas VAITKUS: "LRT galima viskas. Ir įstatymus pažeisti galima taip pat. Nekyla klausimas - kodėl?"

Verslininkas Teisutis MATULEVIČIUS: "Iš kur ta nemeilė savo miestui ir brangiausiam turtui, kurį iš savo protėvių paveldėjome? O gal tiesiog šeimininko ir ūkiško požiūrio nerasta? Gal yra koks slaptas savivaldybės planas visą senamiestį paversti siaubo kvartalu?"

Klaipėdos miesto tarybos narys Saulius BUDINAS apie naujo etato sukūrimą Alvidui Šimkui: "Tokia postų dalijimo praktika mūsų mieste jau nebestebina".

Profesorius Povilas GYLYS: "R.Juknevičienė yra, mano nuomone, viena iš ciniškiausių, įžūliausių šalies politinių figūrų. Iš šios buvusios Kauno medicinos instituto komsorgės (tai man sakė vienas iš jos buvusių bendražygių) lūpų nuolat girdime prakeiksmus ir grasinimus "komunistinėms atgyvenoms" ir "Kremliaus agentams".

Klaipėdos miesto tarybos narė Alina VELYKIENĖ apie Tarybos nario nuotolinio darbo ypatumus: "Toks juokas per ašaras. Taigi darau išvadą, kad Klaipėdos regiono savivaldybių merai ženkliai labiau pasitiki tarybos nariais, neribodami jų teisės būti "išjungtais" garsais".

Klaipėdos miesto tarybos narė Nina PUTEIKIENĖ apie naujo etato sukūrimą Alvidui Šimkui: "Net nežinau, kokiais žodžiais galima apibūdinti tai, kas vyksta. O vyksta didelė vagystė. Taip jie vagia ir naikina mūsų Valstybę. Geriausiai čia tiktų rusiškas išsireiškimas: vory v zakone. Įteisinti vagys? Teisėti vagys?"

Sąjungos Vardan šeimos narė Viktorija IVANIUŠINA: "Taip, yra mūsų visuomenėje asmenų, kurie leidžia sau įžeidinėti valstybės prezidentę ir premjerę, o tuo pačiu ir visas kitas moteris, nesusilaukusias vaikų, tačiau mano nuomone tai yra išsilavinimo stoka bendrąja prasme ir tai tikrai nėra visos visuomenės požiūris".

Politologas Marius KUNDROTAS: "Vadinasi, peticija prieš prigimtinių, tradicinių pažiūrų žmogų vertinama teigiamai, o prieš kitos, sakysim, leftistinės pusės atstovą jau laikoma kolektyviniu išpuoliu ir neapykantos kurstymu.

Verslininkė Jolanta BLAŽYTĖ: "Normalu, kai už mūsų saugumą atsakingą valstybę JAV valdo diedukas, kuris jau du mėnesius nesugeba surengti spaudos konferencijos ir atsakyti į visam pasauliui rūpimus klausimus".

Signataras Rolandas PAULAUSKAS: "Visi šie LGBT reiškiniai tampa ginklu globalistų rankose, o tiems aktyvistams dabar atrodo, kad jie yra „ant bangos" ir kad jais labai rūpinamasi. O iš tikrųjų - jais tiesiog manipuliuojama..."

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder