Dubajuje mylimasis pasipiršo N. Bunkei

Dubajuje mylimasis pasipiršo N. Bunkei

Šiuo metu Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru Eidėjumi bei Simona Naine ir Jonu Nainiu atostogauja Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Šios atostogos žinomai atlikėjai N. Bunkei įsimins ilgam, nes pora pirmadienį paskelbė laimingą naujieną – jiedu susižadėjo.

„Ir aš pasakiau TAIP! Akimirka, kurios mes nepamiršime visą gyvenimą. Kelionė taksi su drebančia širdimi, o mano nuojauta, kaip tikros moters raganaitės. Labai tave myliu, Edgarai.

Mūsų geriausi draugai tapo nuostabios akimirkos liudininkais (S. ir J. Nainiai – aut. past.). P. S. gražesnio žiedo negalėjau įsivaizduoti. Dalijuosi su Jumis savo laime ir noriu rėkti iš džiaugsmo“, – instagrame prie nuotraukų rašė N. Bunkė.

Atlikėja su mylimuoju kartu jau 2,5 metų. Pirmą kartą viešumoje jie buvo pastebėti prieš 2 metus vykusiuose „M.A.M.A. apdovanojimuose“. 

Alfa.lt primena, kad Natalijai tai bus jau trečioji santuoka. Su Deividu Zvonkumi ji susituokė 2005 m. Antroji santuoka su Danieliumi Bunkumi – 2011 m. Su Danieliumi atlikėja susilaukė sūnaus Kristupo.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder