Filmo "Vienas namuose" žvaigždė aplinkiniams kelią susirūpinimą

Filmo "Vienas namuose" žvaigždė aplinkiniams kelią susirūpinimą

31–erių metų aktorius Macaulay Culkinas, praeityje garsėjęs ne tik kaip talentingas aktorius, bet ir kaip žalingų įpročių turintis vaikinas, pastaruoju metu verčia nerimauti aplinkinius. Ypač populiaraus dešimto dešimtmečio filmo "Vienas namuose" žvaigždė po Niujorką vaikštinėja atrodydamas kaip benamis – liesas lyg keletą mėnesių neturėjęs  kąsnio burnoje, suveltais riebaluotais plaukais, netvarkinga barzda...

Macaulay Culkiną galima dažnai sutikti naktiniuose klubuose, kur jis kartais stoja prie didžėjaus pulto ir veda vakarėlius. "Jis čia ateina beveik kasnakt, dalina autografus savo gerbėjams ir nuolat geria energetinius gėrimus", - žurnalui "People" pasakojo vieno naktinio klubo apsaugos darbuotojas.

Aktoriaus atstovas spaudai pareiškė, jog Macaulay viskas gerai ir sveikata vaikinas tikrai nesiskundžia: "Šiuo metu aktorius kaip tik užsiėmęs labdaringa veikla – važinėja po miestą išmargintu furgonu ir skatina žmones vargšams aukoti konservuoto maisto skardines", - žurnalistams pasakojo Macaulay Culkino atstovas spaudai.

Parengta pagal: People.com

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder