Filmuose suaugusiems besifilmuojanti S. Spielbergo dukra atsidūrė areštinėje

Filmuose suaugusiems besifilmuojanti S. Spielbergo dukra atsidūrė areštinėje

Kino genijaus Steveno Spielbergo dukra Mikaela jau garsėja skandalais. Prieš kurį laiką prisipažinusi, jog yra pornožvaigždė, šįkart ji turi reikalų su policija – 23-ejų mergina buvo apkaltinta smurtu šeimoje.

„People“ praneša, kad šeštadienio vakarą M. Spielberg buvo areštuota.

Davidsono apygardos šerifo tarnybos Tenesyje pareigūnė tikino, kad Mikaela areštinėje turėjo praleisti 12 valandų, o vėliau bus sprendžiamas jos likimas.

Kilus šurmuliui žiniasklaidoje, M. Spielberg sužadėtinis Chuckas Pankowas tvirtino, kad incidentas tebuvo nemalonus nesusipratimas. Tiesa, vis dar nėra aišku, ar smurtu kaltinama Mikaela pakėlė ranką prieš savo mylimąjį.

„Niekas nebuvo sužeistas“, – trumpai prasitarė 47 metų Ch. Pankovas, patvirtindamas įvykį.

Mikaela, kuri neseniai atviravo, kad jau kurį laiką filmuojasi suaugusiems skirtuose filmuose, nėra biologinė S. Spielbergo dukra – 73 metų režisierius su žmona aktore Kate Capshaw merginą įsivaikino.

Pats režisierius kartą artimiesiems prasitarė, kad dėl savo įdukros pasirinkimų nerimauja ir kartais net gėdijasi.

„Stevenas ir Kate, be jokios abejonės, labai myli savo vaikus ir palaiko Mikaelą bet kokioje situacijoje, tačiau, žinoma, jiems nesmagu, kad dukra pasirinko tokį kelią“, – Thesun.co.uk kalbėjo režisieriui artimas šaltinis.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder