G. Ivanauskas apie 11 metų trunkančią draugystę su J. Žemaityte: nė karto nesame susipykę

G. Ivanauskas apie 11 metų trunkančią draugystę su J. Žemaityte: nė karto nesame susipykę

Gytis su Justina susipažino prieš daugiau nei dešimtmetį, kai jų keliai susikirto TV3 televizijos kurtame šokių projekte „Šok su manimi“. Nors 2009-aisiais konkurse dalyvavusi pora užėmė 3-iąją vietą, jie iki šiol jaučiasi nugalėtojais, mat projektas išvystė tvirtą tarpusavio draugystę.

„Mes nesame nė karto susipykę per mūsų vienuolika metų pažinties. Tačiau kaip šiandien pamenu, kad tą pirmą susitikimą, kai Justė gavo progą įvertinti mano gebėjimus, ji prodiuseriams pareiškė, jog aš nieko nemoku“, – prisiminimais dalijosi Gytis.

Gytis šokio mene nebuvo naujokas – jis yra baigęs aktoriaus ir šokėjo specialybę, įkūręs savo vardo šokio teatrą, tik tuo metu sportinių šokių stilius buvo naujas iššūkis net ir jam pačiam.

„Gytis visada tai akcentuoja, kad aš taip pasakiau, bet pati to neatsimenu. Kai susitikome tą pirmą kartą, man kaip tik pasirodė, kad jis šiek tiek moka ir kad galime kažką kartu nuveikti“, – apie pirmą Gyčio sudarytą įspūdį pasakojo Justina.

Dalyvaujant televiziniuose, pramoginiuose projektuose daug smagių detalių lieka užkulisiuose, todėl laidos vedėja Ilona smalsaus ir apie kuriozines situacijas, nutikusias laidos herojams kartu. Justina neslėps, jog viena istorija įsiminė labiausiai, nors ir buvo lydima ašarų ir streso, mat ji prieš pat tiesioginį eterį pametė savo suknelę.

„Pramoginių sportinių šokių šokėjui neturėti specialiai tam šokiui sukurtos ir pasiūtos suknelės, o skolintis kažkokią svetimą prilygsta tragedijai. Ten buvo vien tik Justės ašaros ir isterija“, – tikrąsias istorijos detales su šypsena veide prisiminė Gytis.

Juoko ir nuotaikingų pasakojimų kupinoje laidoje laukia ir azartiška laidos herojų kulinarinė dvikova. Justina – dviejų vaikų mama, todėl jai maisto gamyba yra kasdienybė, na o kokiais kulinariniais šedevrais savo svečius stebina Gytis?

„Aš labai mėgstu gaminti, jeigu turiu tam laiko. Turiu net keletą savo firminių patiekalų. Kūčių vakarą paprastai tai būna eršketas, o per Kalėdas gaminu arba antį, įdarytą raugintais kopūstais, arba triušį grietinėlės ir baravykų padaže. Aš mėgstu pasidarbuoti virtuvėje“, – teigė žinomas šokėjas.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder