Garsusis virtuvės šefas Džeimis Oliveris penktą kartą tapo tėvu

Garsusis virtuvės šefas Džeimis Oliveris penktą kartą tapo tėvu

Garsusis britų virtuvės šefas Džeimis Oliveris (Jamie Oliver) penktą kartą tapo tėvu. „Tai ką tik nutiko! Berniukas!",- naktį į pirmadienį „Instagram" tinkle rašė 41-erių kulinaras. Visa šeima esą yra be galo laiminga, informuoja agentūra dpa.

Mažylis sveria 8 svarus - „tai kaip 16 pakelių sviesto", - rašė Dž. Oliveris. Vardo vaikui jis su žmona Džūls (Jools) esą dar neišrinko. Pora jau augina keturias 5-13 metų amžiaus atžalas.

Prieš dvejus metus garsusis virėjas išdidžiai pasakojo, kad auklėdamas vaikus nesibodi archajiškų metodų. „Aš juos bausdamas duodu aitriosios paprikos", - sakė jis viename interviu 2014-ųjų rudenį.

Kartą Dž. Oliveris esą tuomet savo 12-metei dukrai į maistą įmaišė itin aitrių prieskonių. „Popi (Poppy) nepagarbiai elgėsi su manimi ir buvo įžūli mano atžvilgiu. Jei aš būčiau taip elgęsis, būčiau gavęs antausį - bet dabar juk to negalima",- aiškino Dž. Oliveris.

Apie savo abejotinus auklėjimo metodus virtuvės šefas tada kalbėjo: „Mušti vaikus nebėra labai populiaru. Visų pirma, jei esi televizijos virėjas, kaip aš, laikraščiuose tai neatrodo gerai. Taigi reikia alternatyvų".

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder