H. Miren: Galvojau, kad šeima - mano likimas

H. Miren: Galvojau, kad šeima - mano likimas

Griežta ir šalta iš pirmo žvilgsnio atrodanti britų aktorė Helen Miren (Helen Mirren) prisipažįsta galvojusi, kad šeima - tai jos tikrasis pašaukimas.

67-erių aktorė, po 11 metų bendro gyvenimo 1997-aisiais ištekėjusi už režisieriaus Teiloro Hekfordo (Taylor Hackford), galvojo ir planavo sukursianti šeimą ir susilauksianti vaikų. Tačiau metai bėgo ir moteriai teko susitaikyti su tuo, kad vaikų gali niekada ir nebūti.

"Galvojau, kad mano likimas bus kitoks. Galvojau, kad turėsiu vaikų, jų laukiau, bet tai neįvyko. Aš susitaikiau su tuo, man nesvarbu, ką mano kiti, - atvirauja H.Miren. - Kai pagyvenę žmonės suglumdavo, sužinoję, kad neturių vaikų, ir imdavo aiškinti man, kad paskubėčiau, nes jau senstu, aš pasiųsdavau juos kuo toliau".

Rusiško kraujo turinti aktorė taip pat įsitikinusi, kad moterys Holivude patiria spaudimą atrodyti tobulai. "Oskaro" laimėtoja teigia, kad dailiosios lyties atstovės priverstos labai daug laiko praleisti renkantis apdarus, skirtus pasirodymams ant raudonojo kilimo.

"Ruošiantis renginiams žvaigždės patiria labai daug streso. Tai nesąžininga, nes tu labai stengiesi, puošiesi, o vėliau perskaitai, kad "atrodei sumautai", - juokiasi H.Miren.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder