JAV: ketinama parduoti aukcione skandalingą princesės Dianos nuotrauką

JAV: ketinama parduoti aukcione skandalingą princesės Dianos nuotrauką

Anksčiau niekada neskelbta nuotrauka, kurioje princesė Diana (Diana) sėdi ant kelių nežinomam jaunuoliui, išstatyta parduoti JAV interneto aukcione "RR Auction”. Tai ketvirtadienį pranešė AFP.

Nespalvotoje 20 x 25 centimetrų dydžio nuotraukoje matyti jauna Diana, sėdinti ant kelių maždaug jos amžiaus vyrui ir skaitanti knygą. Į nežinomo fotografo kadrą taip pat pateko viskio "Johnnie Walker” butelis. Fotografija datuojama 1981 vasario 26 d. Tokiu atveju ji buvo daryta praėjus dviem dienoms po to, kai buvo paskelbta apie Dianos Spenser (Spencer) ir princo Čarlzo (Charles) sužadėtuves. Ant nuotraukos yra užrašas "neskelbti” ("not to be published”). Kaip sakė aukcionų namų atstovas, "nuotrauka būtų parduota už kokį tūkstantį dolerių, bet šis užrašas daro ją kur kas brangesnę”.

"RR Auction” įsigijo nuotrauką kartu su fotoarchyvu, kuris anksčiau priklausė bulvariniam Didžiosios Britanijos leidiniui "The Daily Mirror”. Šis nesiryžo spausdinti atvaizdo, laikydamas jį "pernelyg drąsiu”. Varžytinės vyks sausio 17-24 dienomis.

Princesė Diana ir princas Čarlzas susituokė 1981 metų liepos 29 d. Praėjus metams po skyrybų, 1997 metų vasarą, Diana žuvo per automobilio katastrofą Paryžiuje.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder