Kvapą gniaužiantys vaizdai nuo Londono "stogo": ekstremalai užsiropštė į „Shard“ viršūnę (video)

Kvapą gniaužiantys vaizdai nuo Londono "stogo": ekstremalai užsiropštė į „Shard“ viršūnę (video)

Grupė drąsuolių, pasivadinusi „miesto tyrinėtojais“, užsiropštė į aukščiausio JK pastato viršūnę ir pridarė kvapą gniaužiančių nuotraukų.

Dauguma žmonių savaitgaliais ramiai leidžia laiką namuose arba linksminasi su draugais. Tačiau yra grupelė tokių, kurių kraujas šaukia ekstremalių nuotykių. Vienas toks būrelis prasmuko pro „labiausiai saugomo Londono pastato“ apsaugą ir užkopė į pačią jo viršūnę, kuri yra 310 metrų aukštyje.
 
Šiam nuotykiui pasiryžo grupė, save vadinanti “London Consolidation Crew”. Jos nariai – viduriniosios klasės profesionalai.
 
 
Jų darytose nuotraukose, kurios buvo išpublikuotos sekmadienį, atsiveria įspūdingi naktinio Londono vaizdai. Teigiama, kad nuo pastato stogo galima matyti 40 mylių spinduliu. Dalis komandos taip pat pasedėjo pastato viršūnėje esančiame krane. Jie sako, kad viršūnėje buvo apie 30 minučių. Anot grupelės drąsuolių, jie prie pastato matė tik vieną apsaugos darbuotoją. „The Shard“ administracija neigia, jog pastatas yra netinkamai saugomas ir vis dar tvirtina, kad į jį patekti beveik neįmanoma.
 
 
Grupę “London Consolidation Crew” sudaro 24 nariai, kuriems nuo 18 iki 32 metų. Vienas iš grupės narių 31 metų daktaras Bradley Garrettas laikraščiui „The Telegraph“ teigė, kad savo poelgyje nemato nieko blogo, nes niekam nesukėlė žalos. „Mes tai darome, nes mylime Londoną ir norime jį matyti iš skirtingų kampų“, - tvirtino medikas.
 
 
Drąsuoliai kelias nuotraukas patalpino savo tinklalapyje. Nors kadrų buvo padaryta daugybė, tačiau, grupėlės teigimu, kitų nuotraukų jie kol kas negali publikuoti dėl teisinių priežasčių. Be to, pirmadienį vakare jau neveikė jų tinklalapis ir nuotraukas buvo galima rasti tik žiniasklaidos priemonėse.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder