Kvietimus į koncertą laimėjo "Topo technika"

Kvietimus į koncertą laimėjo "Topo technika"

Dienraštis "Vakarų ekspresas" stengiasi pamaloninti savo prenumeratorius - vienos loterijos burtai jau ištraukti, o kitos rezultatai paaiškės rugpjūčio pabaigoje.

Visą liepą buvo registruojamos bendrovės, užsiprenumeravusios dienraštį "Vakarų ekspresas" 2013-iesiems, jos dalyvavo loterijoje. Laimėtojos laukė puikus prizas - 18 kvietimų kolektyvui į išskirtinį Laimos Vaikulės koncertą, vyksiantį šį penktadienį Klaipėdos "Švyturio" arenoje. Liepos 30 d. rytą ištraukus burtus paaiškėjo, kad prizas atitenka UAB "Topo technika".

"Džiaugiuosi nerealiai. Mes mėgstam su kolektyvu švęsti, kartu linksmai leisti laiką. Labai smagu, kad būtent vasarą gavome tokį paskatinimą", - atviravo UAB "Topo technika" direktorius Mindaugas Skalandžiūnas.

Bendrovėje dirba apie 120 žmonių. Vadovas į koncertą žadėjo imti pačius geriausius, linksmiausius, iniciatyviausius ir pažangiausius darbuotojus, be abejo, atsižvelgdamas ir į tai, kas labiausiai norės.

Paklaustas, ar jo vadovaujamas kolektyvas skaito "Vakarų ekspresą", direktorius juokavo sakydamas, kad net per daug skaito, esą reikia kontroliuoti, kad darbuotojai to nedarytų darbo metu ir pridūrė: "Tai pagrindinis laikraštis mūsų darbo kabinetuose."

Kaunietis M. Skalandžiūnas, gyvenantis Palangoje ir dirbantis Klaipėdoje, skaito mūsų dienraštį nuo 1996 m.

"Anksčiau, kai mano kolektyvas buvo mažesnis, kai pačiam reikėjo imtis daugiau funkcinės veiklos, teko bendrauti su dienraščio darbuotojais. Man labai patiko jų kultūra, energija, veržlumas", - sakė jis.

M. Skalandžiūnui mažiausiai norisi skaityti apie kriminalus, nes jie liūdina, turi didelę negatyvumo dozę. Labiausiai jį domina informacija apie miesto aktualijas.

"Atvykęs į Klaipėdą pirmus trejus ketverius metus jaučiausi svetimas, dabar - nebe. Uostamiestyje praleidžiu didžiausią savo laiko dalį ir labai sergu už šį miestą. Mano verslas susijęs su kitais miestais, su kitais regionais, stengiuosi jų gyventojams pasakyti, kad važiuotų gyventi į Klaipėdą, nes čia labai gera. Aš tikiu, kad ji yra supermiestas. Kuriame kitame mieste dar būtų galima tokį atstumą kaip iš Palangos iki Klaipėdos ir atgal nuvažiuoti saugiai dviračių taku? Neretai kauniečiai, vilniečiai mano, kad uostamiestyje gera tik vasarą, bet iš tikrųjų rudenį ir žiemą yra gal net dar geriau", - tikino M. Skalandžiūnas.

Informacija

"Vakarų ekspreso" dovanos prenumeratoriams dar nesibaigė. Jau prasidėjo kita akcija, truksianti iki rugpjūčio 20 d. Traukiant burtus paaiškės, kuri įmonė, užsiprenumeravusi "Vakarų ekspresą" 2013 metams, bus apdovanota vasaros iškyla - 2 valandų trukmės kelione 10 žmonių pramoginiu laivu.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder