"Latin Grammy" apdovanojimų organizatoriai atlikėją Shakirą paskelbė "Metų žmogumi"

"Latin Grammy" apdovanojimų organizatoriai atlikėją Shakirą paskelbė "Metų žmogumi"

"Latin Grammy" apdovanojimų organizatoriai Kolumbijos atlikėją Šakirą (Shakira) paskelbė "Metų žmogumi". 34 metų dainininkė yra iki šiol jauniausia atlikėja, gavusi šį apdovanojimą.

Tarp ankstesnių laureatų yra tokios žvaigždės, kaip Karlosas Santana (Carlos Santana), Glorija Estefan (Gloria Estefan) bei Rikis Martinas (Ricky Martin).

Šakirai apdovanojimas įtektas Las Vegase atskiro vakaro metu. Ji ant raudono kilimo pasirodė vilkėdama mėlynai žalsvą suknelę. "Tai yra vienas svarbiausių momentų mano gyvenime, - sakė šviesiai plaukus nusidažiusi kolumbietė. - Aš esu laiminga, pagerbta, kupina nuolankumo".

Antradienį Šakira gavo savo žvaigždė Holivudo Šlovės alėjoje. Neseniai ji baigė savo koncertinį turą "Sale el Sol". Šakira yra pardavusi 60 mln. albumų ispanų ir anglų kalbomis.

Atlikėjai, kurios visas vardas yra Šakira Izabel Mebarak Ripol (Shakira Isabel Mebarak Ripoll), buvo tik 14 metų, kai ji išleido pirmąjį savo albumą "Magia". Lotynų Amerikoje ir Ispanijoje ji išgarsėjo 1995-aisiais savo albumu "Pies Descalzos" ir kūriniu "Donde Estan los Ladrones". Pasaulinę šlovę Šakirai 2001 metais pelnė hitas "Whenever, Whereever".

"Latin Grammy" apdovanojimai bus įteikti naktį į penktadienį.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder