Lindsi Lohan neturi pinigų reabilitacijai

Lindsi Lohan neturi pinigų reabilitacijai

Skandalingoji Holivudo aktorė Lindsi Lohan (Lindsay Lohan) sako suprantanti, kad pasiekė gyvenime dugną, ir jai skubiai reikalinga profesionalų pagalba. Tačiau mergina paskendusi skolose ir reabilitacijai neturi pinigų.

"Lindsi ne juokais gąsdina vien mintis apie grįžimą į kalėjimą. Ji tikrai supranta, kad jai būtina psichiatrų pagalba šiuo sunkiu metu. Tačiau yra didelė problema - Lindsi negali pasisamdyti gero specialisto, nes ji neturi pinigų, - amerikiečių žiniasklaidai sakė šaltinis. - Jos sveikatos draudimas padengtų apie 20 procentų sąskaitų psichologinei ar psichiatrinei pagalbai, o gydytojai, kurių pageidauja Lindsi, už valandą seanso reikalauja 250-300 dolerių (apie 655-786 litus)."

Neseniai sprendimas dėl L. Lohan lygtinio paleidimo buvo atšauktas, nes paaiškėjo, kad ji melavo teisėsaugai apie birželį įvykusį eismo įvykį. Dabar prokuratūra tikisi, kad problemiška aktorė bus grąžinta atlikti realios laisvės atėmimo bausmės.

"Prokuratūros duomenimis, L. Lohan nepaiso įstatymų ir jai nustatytų apribojimų. Teismui bus pristatyti įrodymai, kad mergina šiurkščiai pažeidinėja įstatymus bei ne kartą yra melavusi pareigūnams, todėl yra neverta pasitikėjimo. Kaltinančioji pusė prašys įkalinti L. Lohan 245 dienoms už probacijos sąlygų pažeidimą", - šaltinį cituoja žiniasklaida.

Pati L. Lohan dėl problemų su teisėsauga kaltina blogą draugų įtaką. Pasak jos, kai kurie tiesiog provokuoja ją, kad vėliau iš to pasipelnytų. Paklausta, ar aktorė yra priklausoma nuo svaigalų, L. Lohan atsakė neigiamai, tačiau sutinka, kad reabilitacija grąžintų ją į tinkamas vėžias.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder