Los Andžele įvyko 62-oji "Emmy" apdovanojimų ceremonija

Los Andžele įvyko 62-oji "Emmy" apdovanojimų ceremonija

Jungtinėse Valstijose išdalinti "Emmy" apdovanojimai. Bene daugiausia jų susišlavė amerikiečių televizijos serialas "Pamišėliai" ("Mad Men"), kuris buvo primažintas geriausiu draminiu serialu, pranešė BBC. Šis serialas buvo nominuotas 17 kategorijų, o muzikinis televizijos serialas "Choras" ("Glee") pretendavo į daugiausia apdovanojimų - 19.

JAV aktoriui Džordžui Klūniui (George Clooney) buvo įteiktas "Emmy" humanitarinis apdovanojimas už televizijos maratono "Pagalba Haičiui" organizavimą.

Per sekmadienį vykusią ceremoniją serialo "Hausas" ("House") žvaigždė Hjų Loris (Hugh Laurie), kuris buvo didžiausia Didžiosios Britanijos viltis, kad bent vienas "Emmy" apdovanojimas iškeliaus į Didžiąją Britaniją, liko be apdovanojimo.

Serialas "Pamišėliai" jau trečius metus iš eilės pelnė geriausio draminio serialo titulą. Serialo kūrėjas Metju Veineris (Matthew Weiner) per 62-ąją "Emmy" teikimo ceremoniją Los Andžele teigė: "Aš visada žinojau, kad vieną dieną aš kažką sukursiu ir būsiu už tai apdovanotas".

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder