M. Culkinas šmaikščiai paminėjo 40-ąjį gimtadienį: norit jaustis seni? Man suėjo 40

M. Culkinas šmaikščiai paminėjo 40-ąjį gimtadienį: norit jaustis seni? Man suėjo 40

„Tai mano dovana pasauliui: aš verčiu žmones jaustis senais. Aš jau nesu vaikas, toks mano darbas“, - tviteryje juokavo garsus aktorius Macaulay Culkinas.

M. Culkinas trečiadienį atšventė 40-ąjį gimtadienį - savo gerbėjus priversdamas jaustis senais ir apie tai pajuokavęs, skelbia People.

„Vienas namuose“ žvaigždė juokavo, kad „jis jau nėra vaikas“, todėl jo darbas nuo šiol yra „versti žmones jaustis senais“.

„Sveiki, norite pasijausti seni? Man 40 metų. Prašom“, - tviteryje rašė aktorius. „Tai mano dovana pasauliui: aš verčiu žmones jaustis senais. Aš jau nesu vaikas, toks mano darbas“, - pridūrė jis.

Šis tviterio įrašas jau surinko daugiau nei 2 mln. teigiamų atsiliepimų.


Aktoriaus mylimoji Brenda Song socialiniuose tinkluose pasveikino M. Culkiną su jubiliejumi. „Laimingo 40-ojo gimtadienio, magiškas žmogau“, - instagrame rašė B. Song, pasidalijusi jųdviejų nuotrauka, kurioje pora pozuoja pasirengusi pižamomis.

"Aš galėčiau sėdėti čia ir nenustojant rašyti, koks tu nuostabus, švelnus, mylintis, ištikimas, nuoširdus, genialus ir linksmas esi. Aš esu labai dėkinga, kad galiu savo gyvenimą dalytis su tavimi. Bet visų pirma, tai užtruktų man amžinybę, ir, antra, tu to net nepamatysi, nes niekada nenaudojai instagramo", - rašė aktorė.


Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder