Mažos Salmos Hayek išdaigos

Mažos Salmos Hayek išdaigos

Žavinga meksikiečių kilmės aktorė Selma Hajek (Salma Hayek) visada atrodo rami ir pasitikinti savimi. Į garsenybėms būdingus skandalus nesivelianti 46-erių S.Hajek prisimena, kad vaikystėje krėsdavo nedideles šunybes.

S.Hajek tėvas - iš Libano kilęs naftos kompanijos vadovas, motina - ispanė operos dainininkė, todėl aktorė augo pasiturinčioje ir labai pamaldžioje šeimoje. Nuo dvylikos metų S.Hajek mokėsi uždaroje katalikų mergaičių mokykloje Luizianoje, tad, nors buvo auklėjama griežtai, kartkartėmis iškrėsdavo išdaigų.

"Kaip ir visi vaikai, kartais mokytojams pasakodavau kvailas išgalvotas istorijas arba pabudusi vidurnaktį išjungdavau kitų vaikų žadintuvus, todėl visi pramiegodavo pamokas, - prisimena S.Hajek. - Tikrai nebuvau labai išdykęs vaikas, krėsdavau tik mažas niekšybes".

Aktorė, su vyru auginanti penkerių metų dukrą Valentiną, prisipažįsta iš savo tėvų perėmusį gan griežtą auklėjimo būdą. "Aš esu griežta mama. Juokinga, tačiau su dukra esu atsipalaidavusi ir linksma. Mėgstame leisti laiką dviese, mes kalbamės apie įvairiausius dalykus, aš jos klausausi, tačiau esu nustačiusi tam tikras elgesio ribas. Noriu, kad mano dukra būtų gerų manierų. Manau, kad mums su vyru puikiai sekasi. Kartais aš esu griežtesnė, o jis nuolaidesnis, kartais atvirkščiai", - pasakoja S.Hajek.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder