Metų klaipėdietis: prasidės balsavimas

Metų klaipėdietis: prasidės balsavimas

Penktadienį dar buvo galima siūlyti kandidatus "Vakarų ekspreso" organizuojamiems tradiciniams Metų klaipėdiečio rinkimams, o pirmadienį prasidės balsavimas už 9 kandidatus trijose skirtingose kategorijose.

Redakcija siūlomų kandidatūrų sulaukė tikrai daug. Kone gausiausia buvo Garbės klaipėdiečio nominacija, - jai pasiūlytos trys dešimtys klaipėdiečių bei organizacijų, kurios savo darbais prisideda prie miesto klestėjimo.

Meniškos sielos kategorijai nominuota per 20 žmonių ir įstaigų, Jaunojo talento nominacijai pateikta tuzinas kandidatūrų.

Šiomis dienomis skaičiuojami visi siūlymai, o pirmadienį paskelbsime po tris kandidatus kiekvienoje kategorijoje, kurie buvo minimi dažniausiai.

Būtent už juos ir bus galima balsuoti finaliniame Metų klaipėdiečio rinkimų etape, vyksiančiame iki lapkričio 29 d. 12 val.

Savo balsą bus galima atiduoti tiek užpildžius kuponą ir įmetus į balsadėžę "Vakarų ekspreso" redakcijoje (M. Mažvydo al. 3, Klaipėda) arba dienraščio skyriuje "Akropolyje" (Taikos pr. 61, Vokiečių al., prie centrinio įėjimo), tiek internetu - svetainėje www.ve.lt.

O Metų klaipėdiečio rinkimų nugalėtojai paaiškės lapkričio 30 d., penktadienį.

 

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder