Mokytoja Veronika supykdė mokinių tėvus: veda pamokas iš Maldyvų

Mokytoja Veronika supykdė mokinių tėvus: veda pamokas iš Maldyvų

2018 m. vykusiame mokytojų streike išgarsėjusi mokytoja Veronika Naumova šiuo metu išvykusi atostogauti į Maldyvus. Nors ir atostogauja, mokytoja dirba toliau, o socialiniuose tinkluose dalijasi kelionės akimirkomis.

Mokytojos paskyroje feisbuke paskelbtos nuotraukos sulaukė daugybės neigiamų reakcijų. 

„Niekaip nesuprantu, ... jei nori būti Maldyvuose, turite atostogauti, bet jei vedate pamokas, vadinasi, dirbate... nežinau, kaip taip suderinama... žiūrisi prastai ir neatsakingai“; „šiuo metu keliauti ir dar labiau reklamuoti tai, yra labai neatsakinga.

Per didžiuosius keliautojus ir turime pandemijos išplitimą visame pasaulyje“; „ši mokytoja savo linksmybes turėtų demonstruoti kažkaip kitaip, tai tikrai žemo intelekto mokytoja, įdomu, kur žiūri mokyklos vadovybė ir ar čia toleruotina“, – prie Veronikos įrašo komentavo internautai.

Šis moters sprendimas supykdė ne tik mokytojų tėvus ar internautus, bet ir pačius mokytojus. Mokytojas Algis Bitautas feisbuke šmaikščiai pakomentavo Veronikos kelionę. 


Kaip skelbiama naujienų portale Delfi, mokinių tėvai jau kreipėsi į Švietimo, mokslo ir sporto ministeriją, kad įvertintų situaciją. 

Primename, kad mokytoja Veronika išgarsėjo per 2018 m. mokytojų streiką, jame aktyviai dalyvavo ir ministerijoje gyveno tris savaites. 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder