Moters žavesio paslaptys: pradėkite švytėti!

Moters žavesio paslaptys: pradėkite švytėti!

Gyvenimo sunkumai, kasdieniai rūpesčiai neprideda mums grožio ir patrauklumo. O ir amžiaus negalima atsukti atgal. Kaip neprarasti moteriško žavesio ir visada išlikti patraukliai priešingai lyčiai?

Ar egzistuoja moters patrauklumui „galiojimo laikas“? Kodėl bėgant metams moterys tampa abejingos priešingai lyčiai ir savo išvaizdai?

Moteriško žavesio dėsniai

1. Motyvacijos paieškos

Mes stengiamės, renkamės aprangą eidamos į viešumą, o namuose prieš vyrą vaikštome su senu chalatu. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad nieko blogo čia nėra. O iš tikrųjų čia slypi rimta problema – nebėra būtinybės vilioti to, kuris jau „užkariautas“. Sutuoktinis nebejaudina, ir mes nesistengiame dėl jo. Taip su laiku prarandame svarbų moterišką įgūdį stengtis atrodyti patraukliai.

Nusimeskite buities naštą ir nustebinkite savo partnerį idealia išvaizda, priminkite jam apie savo patrauklumą.

2. Atsipalaiduojame kasdien

Jaunos merginos diena susideda iš mokslų, bendravimo su bendraamžiais, kavalieriais, vakare – šokiai, kinas. Jos gyvenimas kupinas įspūdžių ir stimulų. Brandi moteris sukasi nesibaigiančių įsipareigojimų rate: darbas – vaikai – virtuvė – parduotuvės. Vakarais ji nori tik atsigulti ir ilsėtis. Jos patrauklumas, lengvumas, nerūpestingumas išgaruoja.

O dabar įsivaizduokite, kad atsidūrėte negyvenamoje saloje, o artimieji liko namuose. Ką jie be jūsų darys? Iš pradžių jausis pasimetę, bet paskui ir lėkštes išsiplaus, ir maistu pasirūpins.

Išvada: jeigu kasdien skirsite sau po 2 valandas, žemė dėl to tikrai nenustos suktis. Buitiniai darbai vis tiek niekada nesibaigia. O jums reikia išmokti atsipalaiduoti nuo visko. Šis sugebėjimas sugrąžins jums džiaugsmą ir seksualinę energiją.

3. Įtraukite vidinę deivę

Egzistuoja įdomi moteriškų archetipų klasifikacija pagal antikinę mitologiją. Pagal ją jaunas merginas, svajojančias apie meilę, valdo Afroditė. Ji padeda joms flirtuoti ir spinduliuoti savo žavesį.

Šeimą ir namų židinį valdo Hestija. Kita suaugusiųjų damų globėja – Demetra. Ji yra puiki šeimininkė ir švelni motina, besirūpinanti artimaisiais. Nuo 35 metų damoms, užėmusioms tvirtą vietą socialinėje hierarchijoje, vadovauja Atėnė.

Kad moteris jaustų savyje harmoniją, joje turi gyventi visos deivės vienu metu, įskaitant jausmingąją Venerą, kurios paprastai labiausiai trūksta brandžioms moterims.

4. Šalin kompleksus!

Su metais kūnas keičiasi. Tie pokyčiai gali sukelti moteriai nusivylimą savo išvaizda. Žvelgdama į veidrodį, ji susiduria su nauja problema, kaip gelbėti nykstantį išvaizdos patrauklumą.

Pradėti rūpintis reikia kuo anksčiau. Fizinis aktyvumas, sveika mityba, visavertis miegas – svarbiausios moters grožio sąlygos. Žinoma, adaptuotis prie naujos išvaizdos prireiks laiko, bet jūs sugebėsite ją pamilti.

5. Nepamirškite sekso

Kai kurios damos klaidingai mano, kad seksualumui reikia puikių išorinių duomenų. Iš tikrųjų kiekviena moteris turi tam tikrą erotinę aurą. Kad ji veiktų, reikia įsileisti seksą (realų ir įsivaizduojamą) į savo gyvenimą. Skaitykite meilės knygas, žiūrėkite melodramas, lepinkite savo kūną, gėrėkitės savo atvaizdu veidrodyje.

Ir dar keli patarimai, kurie padės susigrąžinti moterišką energiją.

* Domėjimasis aplinkinių gyvenimu. Neapsimestinis interesas ir dėmesys suteikia moteriai nepaprasto patrauklumo. Jos troškimai ir atvirumas įkvėps ir vyrą.

* Emocinis dosnumas ir dėkingumas.

* Vyrui būtina jaustis reikalingam. Jeigu moteris nuoširdžiai džiaugiasi vyro poelgiais ir dėkoja jam, jis jaučiasi esąs vertingas. Dažnai vyrui svarbiau, koks jis pats yra šalia jūsų, o ne jūsų privalumai ir trūkumai.

* Pasitikėjimas savimi. Esminį pasitikėjimą, o ne paprasčiausiai aukštą savivertę aplinkiniai pastebi ir pajunta. Tada moteris nesąmoningai transliuoja pagarbą sau ir vyrui. Tai padeda sukurti sveikus santykius.

* Humoras. Humoro jausmas byloja apie aštrų, lankstų protą ir gerą būdą. Humoras yra nepaprastai seksualus.

* Kūrybingumas. Svarbi savybė, suteikianti originalumo, išskirtinumo, ryškumo. Tai yra galingas magnetas, traukiantis priešingą lytį.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder