Nežinomas programišius įsilaužė į Ashtono Kutcherio profilį socialiniame tinklapyje  "Twitter"

Nežinomas programišius įsilaužė į Ashtono Kutcherio profilį socialiniame tinklapyje "Twitter"

Kažkas nusprendė nevykusiai pajuokauti su garsiu aktoriumi Ashtonu Kutcheriu. Per pastarąsias savaites keletą kartų buvo įsilaužta į asmeninį aktoriaus socialinio tinklapio "Twitter" profilį, kur aktoriaus vardu buvo parašytos viešos žinutės, neatitinkančios tikrovės.

Asmuo apsimetęs aktoriumi jo profilyje rašė, neva jis liekąs nakvoti savo naujosios draugės scenaristės Lorene Scafaria namuose: "Pirmoji oficiali nakvynė Lorene namuose. Su draugais papusryčiausiu kitą kartą“, - "Twitter" erdvę papuošė įrašas su kurio atsiradimu aktorius neturėjo nieko bendro. Vėliau sekė dar keletas panašaus pobūdžio įrašų.

Ashtonas Kutcheris supratęs, jog kažkas įsilaužė į jo asmeninę internetinę erdvę neliko abejingas – oficialiai paneigė įsilaužėlių rašytas žinutes, bei jas ištrynė. Vėliau kreipėsi į patį programišių: "Na, ponas "hakeri", tu padarei didelę klaidą. Žinau kur tu gyveni, žinau tavo adresą... Bus labai smagu!", - pykčio nevaldė buvęs aktorės Demi Moore vyras. Kol kas neaišku ar įvyko šių vyrų akistata.

Parengta pagal:Dailymail.co.uk

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder