Pagrindinis vaidmuo - mamos

Pagrindinis vaidmuo - mamos

Garsiausios pasaulio moterys ne tik mėgaujasi šlove ir puoselėja savo išvaizdą, bet kuo nuoširdžiausiai kalba apie savo svarbiausią pareigą - rūpestį atžalomis.

Pavyzdys kitoms

Rys Viterspun (Reese Witherspoon) išgarsėjo kaip talentinga komiškų ir dramatinių vaidmenų atlikėja. Kaip teigia jos aplinkos žmonės, Rys - dar ir labai rūpestinga, atsakinga mama. Įvairūs leidiniai, tarp jų amerikiečių "Star Magazine", nuolatos sudarinėjantys geriausių ir blogiausių Holivudo tėvų reitingus, R.Viterspun vadina pavyzdžiu daugeliui kitų žvaigždžių, auginančių vaikus. R.Viterspun turi tris vaikus. Interviu Rys sakė, kad pirmąjį vaiką pasiryžo gimdyti Holivudo masteliais gana anksti, 23 metų, ir kad beveik visi ją atkalbinėjo nuo šio žingsnio, tvirtindami, kad ji sužlugdys karjerą. "Man buvo sakoma, kad žmonės, susilaukę vaikų, tampa ne tokie įdomūs. O man taip neatrodo. Vaikų gimimas man padėjo pasijusti moterimi. Panorau dėl jų ugdyti savo geriausias savybes". Žaidimai ir pasivaikščiojimai su vaikais, namų rūpesčiai aktorę žavi daug labiau už raudonuosius kilimus, parduotuves, grožio salonus ir vakarėlius.

Dešimtuko verta mama

41 metų Dženifer Garner (Jennifer Garner) ir jos vyras Benas Aflekas (Ben Affleck) taip pat augina tris vaikus. Vyriausiajai - 8 metai, mažajam - 2 metai. Garsūs tėvai, net būdami labai užsiėmę, randa laiko bendrauti su vaikais, retai juos patiki auklėms. Paparacai dažnai nutveria šeimynėlę vaikštinėjančią parke arba paplūdimyje, o dar Dženifer su malonumu priima namiškių pagalbą gamindama pietus.

Oi, mamyte!

Pagrindinis visuomenės priekaištas garsiausiai daugiavaikei motinai Andželinai Džoli (Angelina Jolie) - kad ji tenkina absoliučiai visus atžalų norus, nežiūri, kad jie nesilaiko dienotvarkės, ir maitina juos, kuo pakliuvo - greituoju maistu, ledais ir kitokiais nenaudingais produktais. Andželina Džoli su Bredu Pitu (Brad Pitt) augina šešis vaikus: tris įvaikintus ir tris savus. Vyriausiam Medoksui dabar 12 metų, jauniausiems dvynukams Noksui ir Vivjen - 5-eri. Neseniai internete pasklido gandas, kad pora planuoja septintąjį mažylį, kurį pagimdytų pakaitinė mama.

Pakvaišusi mamytė

48 metų kultinio serialo "Seksas ir miestas" žvaigždė Sara Džesika Parker (Sarah Jessica Parker) augina tris vaikus. Vyresnįjį sūnų Džeimsą Sara gimdė pati, dabar jam 13, o dukras dvynukes Sarai 2009 m. išnešiojo pakaitinė mama. Sara daugelyje interviu vadina save "pakvaišusia mamyte", mat nemėgsta vaikų patikėti svetimiems žmonėms. O dar juokauja, kad jų šeimoje auklėjamasis darbas yra teisingai pasidalijamas: kol vyras Metju su Džeimsu krapštosi garaže arba surinkinėja "konstruktorių", ji su mergaitėmis laiką skiria šokiams, dizainui ir apsipirkinėjimui.

Pramogų mėgėja

Dženifer Lopes (Jennifer Lopez) apsisprendė tapti mama būdama 38 metų. Dabar jos dvynukams Emai ir Maksui jau sukako 6 metai. Žvaigždei iš Lotynų Amerikos priekaištaujama už tai, kad vaikus ji patiki auklei net būdama namuose arba poilsiaudama. JLo daug labiau patinka leisti laiką su širdies draugu šokėju Kasperu Smartu (Casper Smart). Beje, kaip rašo žurnalas "Star Magazine", lygiai taip pat elgiasi Tori Speling (Tori Spelling) ir Gven Stefani (Gwen Stefani), palikdamos vaikus vienus 8 val. prie televizoriaus arba visą parą su aukle. Aukštuomenės gyvenimas, rasi, ne taip vargina kaip mažieji padaužos...

Pareiginga mama

"Mane visada slegia kaltės jausmas, kai būnu priversta palikti dukras su aukle, - prisipažįsta 32 metų "Nuodėmių miesto" žvaigždė Džesika Alba (Jessica Alba). - Bet visada žinau, kas vyksta jų gyvenime, ir stengiuosi kompensuoti savo nebuvimą ne dovanomis, o dėmesiu, laisvalaikiu, kurį leidžiu tik su šeima". Džesika Alba - 5 metų Onor ir 2 metų Heven mama. Jos auga tikros madingos panelės, nes Dž.Alba stengiasi jau dabar ugdyti jų gerą skonį, ir aktyvaus poilsio mėgėjos. Pamatyti žvaigždžių šeimynėlę galima ne tik elitinių kurortų kalnų šlaituose, bet ir paprastoje miesto čiuožykloje arba Niujorko centriniame parke. Vasarą Džesika su vyresnėle mėgsta važinėtis dviračiais po Beverli Hilsą.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder