Palmira: šiandien – Mėnulio užtemimas, būtinas atsargumas

Palmira: šiandien – Mėnulio užtemimas, būtinas atsargumas

Sudėtingesnis sekmadienis, kai būtinas saikas, atsargumas švenčiant, pramogaujant.

Mėnulio užtemimas Ožiaragio ženkle maksimalią fazę pasieks sekmadienį 7 val. 31 min. Lietuvos (4 val. 31 min. Grinvičo) laiku. Šis užtemimas bus susijęs su iliuzijomis veikloje. Esant stipriai Mėnulio užtemimo įtakai (dvi savaites iki jo ir mėnesį po) galima padaryti lemtingų sprendimų karjeroje, kurie sukels nemažai komplikacijų. Tad geriau šiuo metu savo veikloje nieko nekeisti ir nepradėti nieko naujo.

Užtemimas labiau paveiks vadovus ir vyresnio amžiaus asmenis. Emociškai Mėnulio užtemimas visada sunkesnis moterims ir vaikams.

Kad užtemimas stipriai nepaveiktų, patartina labiau atsiriboti nuo dalykinių reikalų. Pasyvumas, introvertiškumas, kai dera pasikliauti savieiga, likimu, – sveikiausia ir saugiausia pozicija. Dabar reikėtų įsiklausyti į gyvenimo keliamus reikalavimus ir jiems paklusti, o ne norus reikšti. Stipriausias Mėnulio užtemimo poveikis bus juntamas, iki kol stos jaunatis (liepos 20 d.).

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai susiję su įspėjimais apie apgaules, košmarai – apie gresiančias katastrofas. Gerai buvo regėti ugnį, židinį.

Blogas ženklas: jei iš rankų iškristų piniginė, rankinė, susižeisti metaliniu daiktu iki kraujo, apsiplikyti vandeniu, jei sugestų transporto priemonė, vėluoti į transportą, pieną išlieti.

Geras ženklas: rasti smulkių, aštrių metalinių daikčiukų, prie namų monetų, ypač herbu į viršų, išvysti vaivorykštę, lietų saulei šviečiant.

Avinas (03 21–04 20). Nepamirškite, kad turite sutuoktinį, šeimą, tėvus. Būkite jiems atidesni.

Jautis (04 21–05 20). Dienos palankios susitikti su aukštais, įtakingais žmonėmis, galinčiais turėti įtakos jūsų karjerai.

Dvyniai (05 21–06 21). Atsisakykite rizikingų pramogų, pavojingų kelionių. Geriausiai jus paveiks ramus poilsis toliau nuo žmonių gamtos prieglobstyje.

Vėžys (06 22–07 22). Tai sudėtingas metas, ypač tiems, kurių gimtadienis išpuola dabar (jiems geriau atidėti puotą ar apsiriboti kukliu šventimu).

Liūtas (07 23–08 22). Pamirškite griežtas taisykles ir reikalavimus, skirtus artimiesiems, kitaip sugadinsite šventę sau ir jiems.

Mergelė (08 23–09 22). Šį savaitgalį vertėtų pamiršti rūpesčius ir problemas, džiaugtis tais, kuriuos mylite, ir jų nenervinti, o tai gali nutikti, tarkim, sekmadienio vakarą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šiomis dienomis nereikėtų niekur vykti, nebent pas tėvus, senelius. Neatsisakykite progos pailsėti ir kaimo sodyboje.

Skorpionas (10 24–11 22). Siekite stiprinti šeiminius ryšius ir užsitikrinti jums reikalingų asmenų paramą. Tiesa, nepraraskite takto bendraudami, saiko pramogaudami, vaišindamiesi.

Šaulys (11 23–12 21). Būkite dosnesni artimiesiems ir nepriekaištaukite jiems.

Ožiaragis (12 22–01 19). Deja, būsite stipriai veikiami užtemimo jūsų ženkle (labiau tai pajus gimę sausio pradžioje), tad lemtingą akimirką gali pristigti atidos ir sėkmės.

Vandenis (01 20–02 18). Venkite jus erzinančių žmonių ir svaigalų. Būkite atsargesni prie vandens.

Žuvys (02 19–03 20). Aplinkos pakeitimas jus gerai paveiks. Tiesa, turite atsakingiau rinktis, su kuo bendrauti, – netikusi aplinka jus gali rimtai sutrikdyti, išvesti iš pusiausvyros.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder