Pavojingi požymiai, kad namuose prisikaupė neigiamos energijos

Pavojingi požymiai, kad namuose prisikaupė neigiamos energijos

Dauguma žmonių stebisi, kodėl staiga pasijunta blogai, kai atsiduria tam tikroje patalpoje. Iš tikrųjų jie tik jautriai reaguoja į juos supantį negatyvą.

Kartais energijų srautai gali būti intensyvūs ir smarkiai veikti jus. Jautrus, empatiškas žmogus stipriau už kitus jaus energines sroves.

Kaip suprasti, kad patalpoje prisikaupė neigiamos energijos? Atkreipkite dėmesį į šiuos 6 akivaizdžius požymius.

1 .Emocinis nuovargis ir išsekimas

Žinoma, kartais žmogus gali būti tiesiog pavargęs, bet jeigu nuovargis apima kiekvieną kartą, kai užeinate į konkretų kambarį, o išėjus iš jo, po kurio laiko jėgos atsistato, vadinasi, kažkas negerai su tuo kambariu.

2. Galvos skausmas

Patartina daugiau dėmesio skirti fiziniams diskomforto pojūčiams, kurie atsiranda konkrečioje patalpoje.

 

 

Prasta savijauta © Pixabay.com

3. Kvėpavimo problemos arba klaustofobijos priepuolis

Kai kurie žmonės šiuos pojūčius apibūdina kaip sunkumą, slogų jausmą. Be to, kambarys su neigiama energija gali sukelti nemalonias emocijas. Pavyzdžiui, žmogui gali kilti noras išsiverkti be jokios priežasties.

4. Vysta kambariniai augalai

Neigiama energija veikia ne tik žmones. Augalai ir gyvūnai tam tikroje vietoje gali jausti diskomfortą. Stebėkite, ar nepradeda jūsų naminiai augintiniai elgtis keistai, kai atsiduria tam tikroje patalpoje.

5. Keistas muskuso aromatas ar kiti kvapai

Neigiamos energijos pripildytoje patalpoje galite užuosti muskuso aromatą ar kitokius keistus kvapus, nesuprasdami, iš kur jie kyla.

 

 

Nemiga © Pixabay.com

6. Nemiga

Tam tikrame kambaryje gali kilti miego problemų arba sapnuotis košmarai.

Jei pastebite aukščiau aprašytus požymius, būtinai patyrinėkite, ar jie pranyksta, kai išeinate iš konkrečios patalpos. Pavyzdžiui, jeigu būnant kambaryje jums plyšta galva ir,išėjus į kitą vietą, per pusvalandį savijauta nė kiek nepagerėja, tai priežastis gali būti jūsų sveikatos problema.

Geriausia, ką galima padaryti, kai jums atrodo, kad kambarys prisipildė neigiamos energijos, pagal galimybę stengtis būti kuo toliau nuo jo.

Jeigu negera patalpa yra jūsų namų dalis arba vieta, kur jūs privalote būti, tai pabandykite pagerinti atmosferą šalavijais, pataria portalas „Kluber“.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder