Penktadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Penktadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 06.43, leidžiasi 19.47. Dienos ilgumas – 13.04.

Šiandien – trečioji Mėnulio delčios diena.

Saulė Mergelės ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Gamta nemėgsta nesaikingumo“ (Hipokratas).

************

Astrologinė prognozė rugsėjo 11-ajai, penktadieniui

AVINAS. Šiandien eikite pramintu taku, užsiimkite įprasta veikla. Ji duos neblogų rezultatų. Noriai lepinsite šeimos narius. Daugiau dėmesio skirkite savo vidiniam pasauliui. Saugokitės apgaulių ir patys išlikite sąžiningi.

JAUTIS. Nuoširdūs pokalbiai su kolegomis, klientais, kaimynais padės sušvelninti situaciją, jeigu dėl kokios nors priežasties ji buvo įtempta ir jums nenaudinga. Nesivelkite į apkalbas, intrigas.

DVYNIAI. Diena jums gana palanki, tačiau atsargumas nepakenks. Ypač svarbu, kad turto, verslo, finansų reikaluose neprarastumėte blaivaus proto, nes lengvabūdiškos avantiūros gali atnešti nuostolių.

VĖŽYS. Su darbais susidorosite nesunkiai. Tik nesigriebkite to, ką nelabai sugebate, neturite kompetencijos bei galimybių. Galite išgirsti gandus arba gauti keistą žinią iš nepažįstamo asmens.

LIŪTAS. Pasistenkite išsiaiškinti dalykus, kurie jums yra svarbūs, bet nelabai aiškūs. Regis, turėsite su kuo pasidalinti savo problemomis ir sulauksite palaikymo. Visgi nederėtų tikėti išgirstais pažadais ir rizikuoti finansiškai.

MERGELĖ. Planuojate daug nuveikti. Visgi gali būti, kad nepasitikėjimą sukels pažado, susitarimo nesilaikantis asmuo arba partnerio veidmainystė. Neskubėkite užbraukti to, kas buvo, ir lėkti į nežinią – laimės uostas tolumoje gali būti tik miražas.

SVARSTYKLĖS. Rytas teiks optimizmo, kad viską spėsite ir tobulai atliksite. Visgi darbai, reikalai gali kiek užsitęsti ir galbūt net sugadinti vakaro planus. Saugokite sveikatą. Nekaip pasijutę, neignoruokite organizmo signalų.

SKORPIONAS. Šiandien nebus kada nuobodžiauti ir ilsėtis. Dalykiniai ir nedalykiniai kontaktai pasiglemš visą jūsų laiką. Pavyks įtikinti partnerius, kolegas, gerbėjus, kad tai, ko jūs trokštate ar siekiate, yra verta dėmesio.

ŠAULYS. Būsite įžvalgūs, energingi, tačiau galbūt aplinkiniai ne iš karto tai įvertins. Susikomplikavusių santykių, nesusipratimų išsiaiškinimas leistų užbaigti neapibrėžtumo fazę ir pradėti kitokį bendravimą.

OŽIARAGIS. Šiandieną būsite dalykiški ir reiklūs sau bei kitiems. Iki pietų galite daug nuveikti ir pasiekti norimų rezultatų. Regis, popiet iš vietos pajudės kai kurie aktualūs santykių klausimai.

VANDENIS. Kūrybinga, aktyvi diena. Gali būti, kad jums bus siūloma abejotina avantiūra. Pasistenkite nešvaistyti pinigų niekniekiams, nes jų gali prireikti svarbiam pirkiniui ar būtinam reikalui.

ŽUVYS. Jausitės gerai, jei jus sups harmoninga, rami aplinka, jei galėsite be įtampos darbuotis, ramiai užbaigti planinius darbus. Su naujais užmojais dar neskubėkite. Išgirstą abejotiną informaciją patikrinkite prieš skleisdami kitiems.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder