Po kiekvieno įvarčio - garsenybės mirtis

Po kiekvieno įvarčio - garsenybės mirtis

Vienas Londono "Arsenal" sirgalius rado labai įdomią paralelę tarp komandos saugo Aarono Ramsey įvarčių ir garsenybių žūčių.

Per pastaruosius metus Velse gimęs futbolininkas įmušė keturis įvarčius, po kurių visas pasaulis gedėjo žinomų žmonių.

Gegužės 1-ąją saugas tiksliai smūgiavo į Mančesterio „United“ vartus ir kitą dieną pasaulis sužinojo, kad po ilgų gaudynių nukautas garsiausias teroristas Osama bin Ladenas.

Spalio 2-ąją tas pats saugas taikliu smūgiu nubaudė Londono „Tottenham Hotspur“ klubą, o po trijų dienų po ilgos kovos su kasos vėžiu mirė „Apple“ vadovas Steve'as Jobsas.

Spalio 19-ąją dieną A. Ramsey mušė įvartį UEFA Čempionų lygos mače, o jau kitą dieną pasaulis sužinojo, kad nukautas Libijos diktatorius Muammaras Gaddafis.

Paskutine A. Ramsey „auka“ tapo garsi dainininkė Whitney Houston. Būtent sekmadienį „Premier“ lygos mače saugas įmušė įvartį į „Sunderland“ vartus, o praėjus mažiau nei pusei paros paskelbta apie tai, jog amerikietė rasta negyva viešbučio kambaryje.

„Man jau darosi neramu pagalvojus apie tai, kas gali būti, jeigu Aaronas pelnys daugiau įvarčių“, – „The Sun“ cituoja vieną britų futbolo aistruolį.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder