Polo Volkerio dukra dėl tėvo mirties ketina į teismą paduoti "Porsche"

Polo Volkerio dukra dėl tėvo mirties ketina į teismą paduoti "Porsche"

JAV žiniasklaida praneša, kad filmo "Greiti ir įsiutę" žvaigždės Polo Volkerio (Paul Walker) dukra ketina į teismą paduoti automobilius gaminančią įmonę "Porsche", skelbia BBC.

2013 m. lapkritį P. Volkeris važiavo "Porsche" keleivio sėdynėje, kai mašina, vairuojama jo draugo, atsitrenkė į stulpą ir užsiliepsnojo.

Pasak JAV žiniasklaidos pranešimų, dabar į teismą dėl tėvo žūties kreipėsi Medau Volker (Meadow Walker), pareiškusi, kad automobilio gamintojai neužtikrino jo saugumo.

"Porsche" atstovai kol kas neatsakė į kaltinimą.

Po keturis mėnesius trukusio tyrimo policija pranešė, kad "Porsche Carrera GT", kurį vairavo P. Volkerio draugas Rodžeris Rodas (Roger Rodas), prieš rėždamasis į stulpą važiavo 151 km/h kelyje, kuriame leistinas greitis buvo 70 km/h.

Pateiktas ieškinys prieštarauja tyrėjų išvadoms ir nurodo, kad prieš atsitrenkdama į stulpą mašina važiavo kur kas lėčiau, skelbia TMZ.

Pasak dienraščio "Los Angeles Times", ieškinyje teigiama, kad mašinai trūko ypatybių, kurios būtų užkirtusios kelią nelaimei ar bent būtų išsaugojusios P. Volkerio gyvybę.

M. Volker, kuriai šiuo metu yra 16 metų, ieškinio nekomentavo.

R. Rodo našlė pernai buvo pateikusi panašų ieškinį, tačiau "Porsche" pareiškė, kad dėl nelaimės buvo kaltas vairuotojas, o ne automobilio trūkumai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder