Princas iš Saudo Arabijos Disneilende išleido 15 mln. eurų

Princas iš Saudo Arabijos Disneilende išleido 15 mln. eurų

Saudo Arabijos princas Fahadas Al-Saudas per trijų dienų atostogas Paryžiaus Disneilende išleido 15 mln. eurų. Apie tai pranešė AFP.

Princas šventė baigęs Stenfordo universitetą. Vakarėliui buvo pastatytos Paryžių vaizduojančios dekoracijos, o juose apgyvendinti animacinių filmų personažai. Jų vaidmenis atliko 80 aktorių ir šokėjų. Pasirodymus stebėjo 70 vakarėlio dalyvių, kurie buvo apgyvendinti Disneilendo teritorijoje esančiame viešbutyje.

Šventė vyko vietoje, skirtoje privatiems vakarėliams. Tai 6,5 tūkst. kvadratinių metrų žemės plotas, kuriame per metus įvyksta iki tūkstančio tokių vakarėlių. Atrakcionų parkas princui suteikė ir sustiprintą apsaugą. Praėjusiais metais princas taip pat buvo surengęs vakarėlį Paryžiaus Disneilende. Tada, pasak kai kurių pranešimų, jis išleido apie 800 tūkst. eurų.

Princas Faisalas Bin Fahdas Bin Abdullah Al Saudas – vienas iš aštuonių Saudo Arabijos krašto apsaugos ministro vaikų. Jis dirba užsienio reikalų ministro padėjėju, atsakingu už studentams kylančias problemas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder