Prokurorai kaltina Silvijų Berluskonį 13 kartų mokėjus nepilnametei prostitutei

Prokurorai kaltina Silvijų Berluskonį 13 kartų mokėjus nepilnametei prostitutei

Italijos prokurorai tvirtina, kad ministras pirmininkas Silvijus Berluskonis 13 kartų mokėjo už seksą su Karima El Mahroug (Karima El Mahroug), žinoma Rubės slapyvardžiu, kol jai dar buvo 17 metų, pranešė BBC.

Prokurorai pateikė dokumentus dėl kaltinimų trims italų premjero aplinkos žmonėms už tariamą prostitučių parūpinimą S. Berluskoniui. Jie tvirtina, kad erotiniuose premjero vakarėliuose viloje prie Milano dalyvavo 33 moterys.

S. Berluskonis, kuris dėl šių kaltinimų prieš teismą stos balandžio 6 dieną, pavadino juos "prasilenkiančiais su sveiku protu". Premjeras neigia turėjęs lytinių santykių su nepilnamete ir piktnaudžiavęs valdžia. Rubė taip pat neigia lytiškai santykiavusi su Italijos premjeru.

Italijoje prostitucija yra legali, tačiau nelegalu santykiauti su nepilnametėmis prostitutėmis.

Prokurorų pateiktuose dokumentuose teigiama, kad premjero rengiami vakarėliai prasidėdavo su "kaukėmis, striptizu ir erotiniais šokiais", o pasibaigdavo tada, kai S. Berluskonis pasinerdavo į "intymius santykius" su viena ar keliomis moterimis.

S. Berluskonis interviu "La Repubblica" savo ruožtu pasiskundė, kad 33 merginos, kurias prokurorai Milane "iškėlė į viešumą, visą savo gyvenimą praleis pažymėtos prostitucijos dėme".

"Realybė yra tokia, jog vienintelė šių merginų kaltė yra ta, kad jos dalyvavo vakarienėje su ministru pirmininku", - teigė premjeras, pridūręs, kad tai buvo "nerūpestingos, elegantiškos vakarienės", iš kurių "sukūrė neįtikėtinas istorijas".

Jis taip pat pažadėjo paaiškinti viską per televiziją ir atvykti į teismo posėdį. Premjeras pridūrė, kad jei tai, kuo jį kaltina prokurorai, būtų tiesa, jo mergina jam būtų išlupusi akis.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder