Savaitės citatos, kurias pastebėjo "Vakarų ekspresas"

Savaitės citatos, kurias pastebėjo "Vakarų ekspresas"

Dienraščio "Vakarų ekspresas" redakcija parinko įdomiausias savaitės citatas, kurių autoriai - žinomi Lietuvos ir Klaipėdos politikai, verslininkai, visuomeniniai veikėjai.

Klaipėdos meras Vytautas GRUBLIAUSKAS apie į uostamiesčio sankryžas gražinamas žaliąsias rodykles: "Kažkas teisingai sakė, kad sėdint Kaune (ten įsikūrusi VšĮ "Transporto kompetencijų agentūra") visos sankryžos ya vienodos". 

Klaipėdos miesto tarybos narys Arvydas VAITKUS: "Tai, kad iki šiol per 30 Lietuvos nepriklausomybės metų Senojo turgaus kompleksas liko toks, kokį matome dabar, yra ne dabartinės Savivaldybės administracijos "nuopelnas", bet ilgametis miesto valdžios apsileidimas".

Signataras Audrius BUTKEVIČIUS apie Emanuelį Zingerį: "Mūsų politikai, turintys aistrą bučiuoti vis didesnį ir riebesnį užpakalį, kartais sugeba pasitenkinti ir tuo, kad gali lyžtelėti tik taburetę, ant kurios tas garbingas užpakalis sėdėjo".

Sei­mo narė Ligi­ta GIRSKIENĖ apie UAB "Sena­sis tur­gus" vyk­dy­tos veik­los efek­ty­vu­mą: " Susida­ro įspū­dis, kad val­dant Savi­val­dy­bės įmo­nę buvo daro­ma vis­kas, kad ji dirb­tų nuo­sto­lin­gai".

Klaipėdos miesto tarybos narys Arūnas TUMA apie į miesto sankryžas gražinamas žaliąsias rodykles:"Sunku patikėti, kad šiais laikais dar taip įmanoma. Sovietų sąjungoje tokio biurokratizmo nebuvo. Keista, kad Lietuvos savivaldybių asociacija iki šiol tyli", - stebisi 

Klai­pė­dos mies­to tary­bos narė Nina PUTEI­KIE­NĖ: "Sena­sis tur­gus - soviet­me­čio bas­tio­nas isto­ri­nė­je sena­mies­čio šir­dy­je viso­mis pra­s­mė­mis".

Žurnalistas Arūnas ABROMAITIS: "Yra sferos, į kurias politikai neturi kištis. Jie turbūt pasakytų, kad ir nesikiša. Tačiau kalba jie taip, lyg norėtų reguliuoti viską".

Lietuvos kareivis Antanas KLIUNKA - dabartinei valdžai: "Bijote, kad dėl mūsų bankrutuos valstybė? Nebijokite, mūsų jau liko vienetai".

Apžvalgininkė Olava STRIKULIENĖ: "Pusei Amerikos yra apribota laisvė į D.Trumpo žodį. Ir pabandyk kam nors skųstis".

"Jei išplėši dainininkui iš rankų mikrofoną, pavadins chuliganu. Jei išjungsi Seimo opozicijos mikrofonus, pavadins buldozeriu. Jei užtildysi D.Trumpą, pavadins demokratu".

Artūras SKARDŽIUS apie Seimą: " Šiaip - energijos daug, o rezultatų kol kas nesimato. Po šimto dienų bus galima sukonkretinti".


Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder