Shakira sumokėjo 14,5 milijono eurų, kad padengtų savo įsiskolinimą

Shakira sumokėjo 14,5 milijono eurų, kad padengtų savo įsiskolinimą

Populiari Kolumbijos dainininkė Shakira sumokėjo Ispanijos mokesčių tarnybai 14,5 milijono eurų, kad padengtų savo įsiskolinimą, susidariusį 2012-2014 metais. Tai trečiadienį pranešė laikraštis „El Periodico“.

Leidinio duomenimis, atlikėja anksčiau buvo įtarta mokesčių vengimu. Nors ji sumokėjo 14,5 milijono eurų, Barselonos prokuratūra toliau rengia ieškinį prieš Shakirą.

Jeigu byla atsidurs teisme, tas faktas, kad dainininkė jau padengė įsiskolinimą, kolumbietei bus naudingas.

Manoma, kad atlikėja nuo 2011 metų gyveno Katalonijos sostinėje su futbolo klubo „Barcelona“ gynėju Gerard`u Pique. Pagal Ispanijos įstatymus, kai tik žmogus išgyvena šalies teritorijoje daugiau negu pusę metų, jis automatiškai tampa karalystės mokesčių rezidentu.

Tai reiškia, kad jis turi mokėti mokesčius už visas pajamas, taip pat ir už tas, kurios gautos užsienyje. Tyrėjai neatmeta, jog Shakira dėjosi gyvenanti Bahamų salose, kad išvengtų mokesčių.

41 metų Shakira žinoma ne tik kaip dainininkė, bet ir kaip dainų autorė, šokėja, muzikos prodiuserė, choreografė ir modelis.

Ji laikoma didžiausios sėkmės lydima artiste iš Lotynų Amerikos, išpopuliarėjusia tiek ispanakalbėje, tiek anglakalbėje muzikos rinkoje. Tarp jos apdovanojimų - penki.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder