Šlapindamasis paremsi "neaiškų" versliuką

Šlapindamasis paremsi "neaiškų" versliuką

Nors Palangoje surasti nemokamą tualetą šią vasarą atrodo pakankamai lengva (juos net kelis galima rasti netoli Palangos tilto, Rąžės žiočių), kai kurių mūsų tautiečių išradingumas ir verslo "etika" stebina.

Pačiame paplūdimyje aiškiai matomi mėlynieji biotualetai, pasirodo gali būti apmokestinti, bėda ta, kad neaišku kieno.

„Aš net nežinau kas mane pasamdė. Atvykęs prie jūros radau skelbimą ir kitą dieną jau pradėjau dirbti“, - pasakojo iš Telšių į kurortą atvykęs vaikinas, uoliai renkantis po 2 litus už viešnagę į "nykštukų" namelį. 

Ne vienas praeivis, smėliu žingsniuodamas pro netoli Palangos gelbėjimo stoties pastatytas „būdeles“, išgirsta kodinį šaukinį - "du litai".

Daugelis nustemba, tačiau neprigirdintiems ant durų pakabintos iškabos su vaizdine informacija, patvirtinančia, kad kaina tikrai tokia. Vaizdinė informacija parengta ne itin profesionaliai - kaina užrašyta ranka.

„Tualetai turėtų būti nemokami, juk viskas turi būti padaryta, kad žmogui būtų geriau“, - sakė tualetų kasininkas, kuris prisiekinėjo, kad nežino, kas yra tikrieji jo darbdaviai.

Jaunuolis visiems sakė, kad jis Palangoje yra tik kelios savaitės ir gausių turtų nesusikrovė. „Niekas čia nemoka ir nemokės, nelabai suprantu, ką aš čia veikiu“, - aiškinosi jis.

Kadangi nemokamų tualetų yra, o daugelis retsykiais gamtinius reikalus sutvarko miškelyje ar kopose, mokių klientų trūksta.

Ant kelių tualetų, pastatytų prie gelbėjimo stoties, jau pakabintos turtą saugančios spynos.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder