Slaptas šaltinis – apie Harry ir princo Williamo galimą susitaikymą

Slaptas šaltinis – apie Harry ir princo Williamo galimą susitaikymą

Brolių Harry ir princo Williamo santykiai pastaruoju metu nebuvo itin artimi. Tačiau visai neseniai šaltiniai atskleidė daugiau detalių apie judviejų ryšį. Apie tai pranešė cosmopolitan.com.

Rodos, kad judviejų santykiuose atsirado tam tikrų prošvaisčių. Broliai pradėjo šiek tiek daugiau bendrauti, o tai rodo, kad po truputį įtampa vis mažėja.

"Harry yra Los Andžele, o Williamas yra Jungtinėje Karalystėje. Juos skiria didelis atstumas. Taigi, jie kalba telefonu. Gerai. Tai yra teisingas žingsnis. Būtų gerai, jeigu jie iš tikrųjų galėtų susitikti“, – atskeldi šaltinis.

Artimas šaltinis viliasi, kad jų santykiai greitu metu labiau sustiprės: „Tikiuosi, kad susitvarkys ši nesantaika, nes tarp brolių neturėtų būti pykčių. Jiems teko patirti didelę traumą. Kalbu apie motinos mirtį. Jie išgyveno daugybę dalykų. Jie nešiojo vienas kitą ir palaikė. Tikiuosi, kad jie vėl greitai susitiks.“

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad jau anksčiau rašėme apie jų konfliktus.

Įtampa tarp brolių buvo jaučiama jau seniai, tačiau nuo to laiko, kai Meghan ir Harry paskelbė norintys sumažinti savo karališkąsias pareigas ir daugiau laiko praleisti už Atlanto, viskas ėmė ristis žemyn beprotišku greičiu. Negana to, Williamas buvo įsiutęs ir dėl to, jog šias naujienas Harry su žmona paskelbė per jo mylimosios Kate Middleton gimtadienį.

Ir nors kai kurie galvojo, kad princui Harry grįžus iš Kanados į Jungtinę Karalystę reikalai nors kiek pagerės, pasirodo, viskas atsitiko atvirkščiai. „Tie, kas yra artimi su broliais, gali pasakayti, kad viskas dabar tik dar blogiau“, – užsienio žiniasklaidai sakė artimas šaltinis.

Kaip pridėjo minėtas šaltinis, Williamui kiekvienas Harry žingsnis atrodo tarsi įžeidimas, o ir apskritai jis yra linkęs galvoti, kad 

Pasirodo, kad Williamas ne kaip nusiteikęs ne vienas. dailymail.co.uk rašoma, kad Harry jaučiasi lygiai taip pat „giliai nelaimingas“, ir jaučiasi tarsi paliktas likimo valioje savo paties giminaičių. Taip pat jam atrodo, kad šeima nebepriimtų netgi jo sūnaus Archie. Anot šaltinių, princas suvokia, kad jo ir Williamo santykiai daugiau niekuomet nebebus tokie, kaip buvo, todėl jis nusprendė nebesidairyti atgal.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad kovo 9-ąją jiedu princas Harry ir M. Markle pasirodė viešumoje paskutinį kartą prieš netenkant savo aukšto rango karališkosios šeimos narių titulo.

Nei karalienė, nei Williamas ir Kate Middleton tokio Harry ir Meghan žingsnio nepalaikė, todėl akyliausi gerbėjai pro akis nepraleido netgi minėtų porų pasisveikinimo. Anot jų, Middleton į porą beveik nė nepažiūrėjo.

Vėliau pora susėdo pagal titulus. Tai reiškė, kad karalienė ir princas Charlesas sėdėjo pirmoje eilėje, K. Middleton ir princas Williamas – antroje, o Harry ir Meghan – iškart už jų.

Tiesa, nepaisant to, kad įtampa tarp šeimos narių buvo ne tik matoma, bet ir viešai jaučiama, Harry ir Meghan atrodė išties pakiliai nusiteikę. Meghan buvo pasipuošusi ryškiai žalios spalvos suknele, o galvą papuošė tokios pat spalvos skrybėlaite.

Prie derinio ji pasirinko kūno spalvos aukštakulnius-žudikus bei kiek tamsesnio žalio atspalvio rankinę.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder