Sofija Rotaru Klaipėdoje neužsibuvo

Sofija Rotaru Klaipėdoje neužsibuvo

Šią savaitę mūsų šalyje viešinti Ukrainos atlikėja Sofija Rotaru vėlyvą trečiadienio popietę iš Klaipėdos išvyko į Šiaulius, kur vakare surengtas pirmasis po ketverių metų pertraukos jos koncertas Lietuvos publikai.

Uostamiesčio "Europa Royale" viešbutyje nakvojusi atlikėja viešėdama pajūryje spėjo pasižvalgyti po Nidą bei Palangą, buvo išėjusi pasivaikščioti į Teatro aikštę, o trečiadienio pusdienį iki išvykimo praleido ilsėdamasi.

Į BMW X5 visureigį - būtent tokiu automobiliu atlikėja pageidavo būti vežiojama Lietuvoje - pakrovus nemažą lagaminą, kelioninius krepšius, pirkinių maišelius ir porą paveikslų, ant viešbučio slenksčio pasirodė ir pati atlikėja.

63 metų moters veidą dengė saulės akiniai - anot jos asistentės, S. Rotaru buvusi be makiažo ir nenorėtų būti fotografuojama iš arti. Likti toliau nei padoriu atstumu nuo atlikėjos buvo primygtinai prašoma jos lūkuriavusių fotoreporterių.

Pati dainininkė neatrodė nepatenkinta dėmesiu - į automobilį ji įlipo maloniai nusišypsojusi ir trumpai papozavusi fotografams.

Koncertų rengėjams rusų ir ukrainiečių estrados karalienė neturėjo neįvykdomų pageidavimų, nebent specialusis pusryčių meniu iš kaimiškų produktų, privalomas visiems viešbučiams, kuriuose apsistos atlikėja.

Vėliau estrados karalienė keliaus į Kauną bei Vilnių - čia koncertai vyks penktadienį bei sekmadienį, tad viešnia turės laiko apžiūrėti miestų įžymybes.

Pasirodymų metu S. Rotaru ketina atlikti naujausią jubiliejinę programą. Kartu su atlikėja yra atvykusi 25 žmonių palyda - populiarios dainininkės komandoje vien šokėjų yra 14.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder