Šou verslo pelenės

Šou verslo pelenės

Pelenių istorijų prisiklausyti galima ir Holivudo gyvenime. Su išskirtinėmis variacijomis - kai "pelenėmis" tampa išvaizdūs arba niekuo neišsiskiriantys vyrai.

Po piršlybų Madona vis dar galvoja

Regis, Madona (Madonna) gali greitai ištekėti. Apie 54 metų popmuzikos karalienės ir 25 metų prancūzo šokėjo Brahimo Zeba (Brahim Zaibat) galimas vestuves kalbama vis dažniau ir garsiau. Poros romantiški santykiai tęsiasi jau daugiau kaip dvejus metus. Madona ir Brahimas susipažino pristatant naują Madonos drabužių kolekciją. Kalbama, kad karštakraujis prancūzas sąmoningai stengėsi pakliūti į akis karalienei. Superžvaigždės treneris pasirodė esąs Brahimo draugas ir kolega, ir drąsus šokėjas nusprendė tuo pasinaudoti.

Jo atliktas šokis tapo vienu iš geriausių koncertinės programos numerių. Vakaro karalienė pati priėjo susipažinti su nuostabiu šokėju ir pasiūlė nueiti pasišokti klube. Per vieną iš tokių pasilinksminimų žvaigždė, kuri stengėsi likti inkognito, buvo atpažinta. Naujiena apie romaną per kelias minutes apskriejo visą pasaulį. "Supratau, kad išgarsėjau, kai man pradėjo skambinti įvairiausi žmonės, kurių daugelį apskritai buvau matęs kartą ar du, - prisimena Brahimas. - Visiems staiga kažko iš manęs prireikė. Visi kvietė į vakarėlius, pasilinksminti".

2011 m. gegužę Madona pareiškė, kad jiems nebereikia susitikinėti. Naujiena prasiskverbė į spaudą. O ši - kaip tik nesityčiojo! Buvo rašoma, kad Brahimas - tiksli ankstesnio Madonos draugo, brazilo modelio Chesuso Luso (Jesus Luz) kopija. Ir amžius toks pats. O dar buvo rašoma, kad Madona paskelbė konkursą ir ieško tokio paties amžiaus ir išvaizdos vaikinų kaip du anie nevykėliai. Kažkoks aštrialiežuvis Brahimą praminė "Cinderella-man", ką galima išversti kaip "pelenius". Tačiau netrukus Madona grįžo. Ji susipažino ir su Brahimo tėvais.

Potenciali anyta pasirodė esanti neturtinga moteris iš arabų kvartalo, už būsimą marčią jaunesnė 8 metais. Brahimo mama ne itin apsidžiaugė tokia sūnaus laime ir sugalvojo, kaip sutrukdyti vestuvėms. Juk skiriasi ne tik įsimylėjėlių amžius, bet ir religija: Madona - kabalos gerbėja, Brahimas - musulmonas. O atsisakyti tikėjimo nesiruošia nei jis, nei ji. Ir vis dėlto šių metų kovą Brahimas Madonai pasipiršo. Dainininkė pažadėjo pagalvoti ir galvoja iki šiol.

Pinigus uždirba Dž. Alba

Moters širdis yra labai paslaptinga. Pasitaiko, kad geidžiamiausios pasaulio moterys, pačiame jaunystės gražume gyvenimo palydovais pasirenka visiškai niekuo nepasižyminčius vyrus. Pavyzdžui, Džesika Alba (Jessica Alba) 2007 m. be jokių racionalių priežasčių suliepsnojo meile režisieriaus padėjėjui Kešui Vorenui (Cash Warren), niekuo neišsiskiriančiam vyrui. Dabar jie gyvena gerai, laimingi tėvai augina dvi žavias mažyles. Pinigus uždirba Džesika vaidindama kine ir fotografuodamasi žurnalams.

Dž.Roberts - tarp šeimos ir kino

Džulijos Roberts (Julia Roberts) atvejis dar sunkesnis. 2002 m. daugiausiai uždirbanti pasaulio aktorė įsimylėjo kuklų operatorių Denį Moderį (Danny Moder). Bet tai dar ne viskas! Džulija už jo ištekėjo, pagimdė tris vaikus, metė karjerą ir dabar visa galva pasinėrė į šeimos reikalus. Tiesa, metų pradžioje sklido kalbos, kad filmo "Graži moteris" žvaigždė įsimylėjo Chavjerą Bardemą (Xavier Bardem) ir net žada skirtis su neišvaizdžiu D.Moderiu. Bet ne viskas taip paprasta. Ch.Bardemas yra vedęs Penelopę Krus (Penelope Cruz), o ispanė savojo taip lengvai neatiduotų.

Pasak baigėsi teismo salėje

Gali susidaryti įspūdis, kad "pelenėmis" mūsų laikais būna tik vyrai. Visai ne! Yra daug pavyzdžių, kai prastuolės suranda laimę su šou verslo karaliais. Išsiskiria Pelenės iš Rusijos Oksanos Grigorjevos istorija. Mergina puikiai skambino pianinu, baigė konservatoriją, buvo pakviesta koncertuoti Londone. Ten Oksana susipažino su pačiu Timočiu Daltonu (Timothy Dalton), agento 007 vaidmens atlikėju, už jo ištekėjo, pagimdė sūnų, išsiskyrė. Kai Oksana persikėlė į Ameriką, jos kelyje pasipainiojo Melas Gibsonas (Mel Gibson) - išsiskyręs septynių vaikų tėvas. Ištekėjusi už jo, Oksana pagimdė jam mergytę. Idilė truko neilgai. Pasirodė, kad Melas elgėsi šlykščiai, ją mušdavo. Skirdamasi "Pelenė" prisiteisė pusę Melo turto ir būsimų pajamų.

Meilė padavėjai

Žinoma, ne visos istorijos apie pelenes baigiasi turto dalybomis teismo salėje. Pasitaiko ir visiškai holivudiškų laimingų pabaigų. Pavyzdžiui, Metas Deimonas (Matt Damon) 2005 m. vedė paprastą padavėją Lusijaną Barozo (Luciana Barroso), imigrantę iš Argentinos su dukra ant rankų. Kad ir kaip būtų keista, šeima gyvena puikiai. Lusijana pagimdė Metui tris dukras ir dabar aktorius laimingas gyvena vienuose namuose su penkiomis moterimis. Beje, Metas visai ne naivuolis. Kadaise jis buvo vedęs Vainoną Raider (Winona Ryder), bet išsiskyrė ir nesigaili.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder