Stresą mažina talžydamiesi masiniame pagalvių mūšyje

Stresą mažina talžydamiesi masiniame pagalvių mūšyje

Kinijoje, Šanchajuje, jau penktus metus iš eilės organizuojamas renginys – masinis pagalvių mūšis – šįmet sulaukė beveik 1000 lankytojų.

Šanchajuje beveik 1000 streso kankinamų biurų darbuotojų, mokslų iškankintų studentų ir kitų išerzintų jaunų žmonių susirinko į masinį pagalvių mūšį tam, kad atsikratytų neigiamos energijos, rašo orange.co.uk.

Prie renginio durų visiems dalyviams buvo išdalytos minkštos pūkinės pagalvės, ant kurių kiekvienas galėjo užsirašyti savo streso priežastį – pikto viršininko, mokytojo vardą, egzamino temą ar ką nors panašaus.

Nors kasmetinis, jau penkiskart įvykęs renginys teoriškai turėtų turėti tam tikras taisykles, iš tikrųjų tai labiau panašu į pūkuose skandinantį chaosą, kuriame, nors pagrindiniai ginklai tėra pagalvės, reikia kovoti už save.

"Nė nepastebėjau, kaip ir kas mane pastūmė, bet staiga atsidūriau ant didžiulės pagalvių krūvos, kur tapau labai patogiu taikiniu visiems aplinkiniams", – įspūdžius pasakojo vienas iš renginio dalyvių, kuriam teko dalia sugerti daugiau pagalvių smūgių.

Kadangi sumanymas pavyko ir renginys sutraukia nemažai susidomėjusių, organizatoriai ateityje šią iniciatyvą ketina perkelti ir į kitus miestus. Tuomet kovos, jų sumanymu, bus organizuojamos skirtinguose vietose, bet vienu metu, o pagalvių mušeikos per kovos pertraukėlę galės pabendrauti su bendraminčiais iš kitur per planuojamas telekonferencijas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder