Sūkurine vonia mėgavosi pakibę virš tarpeklio

Sūkurine vonia mėgavosi pakibę virš tarpeklio

Grupelė "sūkurinių vonių fanatikų" Šveicarijoje vonioje pamirkti sugalvojo kybodami 40 metrų po tiltu.

Organizacijai "Jacuzzi.ch" priklausantys entuziastai po Gueurozo tiltu kybojo prilaikomi tik virvių ir lynų, rašo metro.co.uk.

Vonia, kuriai ant specialios platformos surinkti prireikė šešių valandų, tabalavo 40 metrų po tiltu, o nuo žemės ją skyrė 150 metrų.

Anot grupelės atstovo Pierre'o Cauderay, 2,5 tūkst. planavimo valandų pavirto pustrečios valandos pramoga, kai jie mirkdami vonioje siurbčiojo šampaną ir valgė pyragą bei grožėjosi juos supančio Triento tarpeklio vaizdais.

"Tai buvo pats įspūdingiausias mirkimas vonioje ir, be jokios abejonės, techniškai pats sudėtingiausias", – teigė P. Cauderay.

"Pirmą kartą apie sūkurinę vonią, tabaluojančią po tiltu, pradėjome galvoti maždaug prieš dvejus metus ir svajojome, kokia nepaprasta patirtis tai būtų. Prireikė 2,5 tūkst. valandų planavimo, kad vonioje galėtume praleisti pustrečios valandos, tačiau neabejotinai buvo verta", – pridūrė jis.

Lozanoje įsikūrusi grupė prieš tai sūkurinėmis voniomis mėgavosi Alpėse ir Anduose. 2007 metais jie niekieno nepadedami įkopė į aukščiausią Europos viršukalnę Monblaną ir jo viršūnėje taip pat mėgavosi vonia.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder