Tegyvuoja šypsena!

Tegyvuoja šypsena!

Sakoma, jog šypsena nuginkluoja. Ir pavergia. Besišypsantis žmogus kiekvienam daug mielesnis nei koks surūgėlis. Taigi - šypsokimės.

Veidrodžio efektas

Tai reiškia, kad šypsena yra užkrečiama. Jei nusišypsosite praeiviui, labai tikėtina, kad jis taip pat nusišypsos. Mūsų smegenyse yra vadinamasis veidrodinis neuronas, kurio funkcija - nesąmoningai kopijuoti priešais esančiojo veido išraišką.

Raukšlelės akių kampučiuose

Jei šypsena yra nuoširdi, tikra ir džiaugsminga, akių kampučiuose atsiranda raukšlelių. Apsimestinė, nenuoširdi šypsena tik ištempia skruostus, taigi atkreipkite dėmesį į akis.

Šypsena nuotraukai

Prieš fotografuodami fotografai dažnai prašo pasakyti "čy-y-y-z" (cheese). Bet tuo metu šypsena nebūna nuoširdi. Kad ji būtų ryškesnė, prieš fotosesiją prisiminkite kokį nors juokingą gyvenimo įvykį.

Šypsena muitinėje

Naudodamiesi stebėjimo kameromis, Australijos muitininkai atpažindavokontrabandininkus, nelegalus ir nusikaltėlius. Atpažindavo visai paprastai - pajuokavus: "Ar kartais ne jūs pametėte maišelį su kokainu?", jie nesišypsodavo.

Juokas prieš skausmą

Juokas ne tik ilgina gyvenimą, bet ir slopina skausmą. Praėjusio amžiaus 9-ajame dešimtmetyje vienoje Amerikos ligoninėje buvo įrengtas juoko kambarys su humoristinėmis kasetėmis, žurnalais, knygomis. Rezultatas buvo puikus - ligoniai greičiau išsirašydavo, daugumos sveikata pagerėdavo, mažėjo skausmą malšinančių vaistų vartojimas.

Meilė ir šypsena

Moterys juokiasi iš vyrų, kurie joms patinka, o vyrus traukia prie moterų, pasižyminčių humoro jausmu. Moteriai nereikia pasakoti anekdotų ir juokingų istorijų, reikia viso labo juoktis iš vyro juokų

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder