Trijų vaikų motina veido dažų pagalba transformavo save į baisius veikėjus

Trijų vaikų motina veido dažų pagalba transformavo save į baisius veikėjus

Trijų vaikų motina veido dažų pagalba transformavo save į baisius veikėjus dėl asmenukių.

Trisdešimt trijų metų globos namų darbuotoja Nikki Shelley naudoja veido dažus, kad galėtų atrodyti kaip pabaisa, zombis ir vampyras. To moteris išmoko pati. Trijų vaikų motinos darbai sparčiai išplito socialiniame tinklapyje Facebook. BBC mokslinės fantastikos specialiųjų efektų guru dirbantis su serialais „Doctor Who“ ir „Torchwood“ buvo sužavėtas moters darbu.

„Aš nesitikėjau, kad man kažkas iš to išeis, tačiau žmonių reakcija į mano darbus buvo neįtikėtina. Piešdama aš nieko konkretaus neturiu omeny, todėl aš tiesiog piešiu ir žiūriu kas iš to išeis“, – Sakė Nikki.

Ponia Shelley, kuri turi 37-erių metų vyrą Kraigą, pradėjo tapyti ant savo vaikų veidų: trylikamečio Taylor, vienuolikmetės Lėjos ir devynerių Kaideno. Taip beruošdama savo vaikus Halloween (vert. Helovynas, visų šventųjų naktis) šventei moteris atrado savo talentą.

Motinos Facebook profilis ne tik susilaukė daugiau nei 1000 sekėjų, bet ir šeima buvo sužavėta jos darbu, todėl paskatino ją piešti toliau. Dabar Nikki nori tapti profesionale.

„Aš pradėjau piešti ant vaikų veidų dėl Helovyno šventės, tada aš paprašiau Kraigoleidimo piešti ant jo veido. Tačiau aš žinojau, kad negalėsiu piešti ant jų visada, todėl pradėjau tam naudoti savo veidą“, – sake ponia Shelley.

„Aš pradėjau galvoti apie įvairiausius būdus kaip galėčiau padaryti savo darbą kitokį. Aš norėjau išsiskirti ir išbandyti kažką naujo. Galiausiai viskas pakrypo į gerąją pusę.“

Ji sakė, kad ją įkvėpė protezų dizaineris Neilas Gortonas, kuris jau paprašė ponios Shelley būti mokytoja kitą mėnesį prasidedančioje pramonės konferencijoje „Protezų Renginys“ Birmingeme.

Ponia Shelley, kurios pavardė sutampa su Frankenšteino autorės Mary Shelley ir gyvena brangiame, pusiau atskirame trijų miegamųjų kambarių name pridūrė: „Aš niekada neįsivaizdavau, kad kada nors mokysiu per Neilo Gortono šou. Pastarieji 18 mėnesių buvo neįtikėtini. Šiuo metu aš noriu išmokti protezavimo ir tikiuosi vieną dieną gauti galimybę dirbti televizijoje ir filmuose". 

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder