Trys esminiai tikrosios meilės požymiai

Trys esminiai tikrosios meilės požymiai

Kaip dažnai žmonės klysta palaikydami stiprią aistrą ir geismą meile! Tikroji meilė iš pagrindų pakeičia žmogaus gyvenimą ir jį patį, suteikia jam energijos ir išmoko nesavanaudiškai stengtis kuo daugiau duoti kitiems, o ne gauti. Toks yra dviejų mylinčių žmonių darnių santykių tikslas.

 Tikrąją meilę galima atpažinti pagal šiuos 3 požymius:

1. Su kiekviena kartu praleista diena, mėnesiu ir metais stiprėja mylinčių partnerių ryšys, o jųdviejų santykiai gerėja.

2. Didėja jūsų asmeninės energijos resursai. Atsiranda stiprus įkvėpimas ir entuziazmas, kai tarp jūsų ir partnerio vyksta sinergija, kai 1 + 1 = 11, o ne 2. Kai jūs jaučiate savo partnerį, kai tarp jūsų vyksta nuolatiniai energiniai mainai: ir varge, ir džiaugsme, ir konfliktuojant, ir tiesiog bendraujant.

3. Santykiuose stiprėja nesavanaudiškumas. Jūs liaujatės tapatintis su savo kūnu ir suprantate, kad Visata yra vientisa ir įvairi. Suvokiate, kad visas pasaulis sukasi ne aplink jūsų mažą iliuzinį ego.

Jūs pradedate suprasti, jog pasaulis – tai milžiniškas begalinis mylintis organizmas, o mes – visa, kas gyva ir negyva, – jo dalys.

Išgyvendami tikrąją meilę, trokštate kuo daugiau nuveikti, atsiranda naujų tikslų, norite gimdyti ir auginti vaikus, didėja jūsų potencialas. Kiekvieną dieną gyvenate su įkvėpimu ir nuoširdžiu džiaugsmu. Dalykitės šiuo džiaugsmu su kitais.

ALFA

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder