Trys vyrų tipai, kurie paprastai būna neištikimi savo partnerei

Trys vyrų tipai, kurie paprastai būna neištikimi savo partnerei

Ar gali vyras, kuris jau sykį išdavė jį mylinčią moterį, būti ištikimas ateityje? Dažniausiai ne, įsitikinę psichologai. Viską nulemia tai, su kokio tipo vyru susidūrėte. Mat kai kurie vyrai tai daro ir darys nuolat – jiems reikia nuklysti į šalį, kad galėtų kompensuoti savo menkavertiškumo kompleksą.

Vokiečių psichologas ir knygų autorius Wolfgangas Krügeris pataria moterims neprasidėti su tam tikrų tipų vyrais. Bėkite tolyn, jei tai:

• Narcizas, kuris siekia savo vertės patvirtinimo

Naujas partneris paliko savo draugę dėl jūsų. Ar tai reiškia, kad jis kada nors pasielgs su jumis taip pat kaip su buvusia drauge? Taip, jeigu jis priklauso narcizų tipui. Neištikimybės priežasties tokiu atveju reikia ieškoti ne nesėkminguose santykiuose, o asmeniniame vyro nepasitenkinime savimi arba jo darbinėse nesėkmėse. Didelė tikimybė, kad save įsimylėjęs vyras nuolat ieškos naujų partnerių ar papildomų nuotykių.

• Nesugebantis prisirišti vyras

Toks pat likimas gresia moterims, kurios susipažįsta su vyrais, paniškai bijančiais užmegzti glaudžius ryšius. Paprastai tokie vyrai savo vaikystėje būna išgyvenę skausmingas netektis ar išsiskyrimus, kurių taip ir nesugebėjo įveikti. Meilę jie laiko priklausomybe. Po kurio laiko toks vyras atsiriboja nuo partnerės ir susiranda naują moterį.

Kaip atpažinti narcizą ir nesugebantį prisirišti?

Atidžiai stebėdamos ir įsigilindamos greitai atpažinsite, kad vyras yra įsimylėjęs save arba nesugeba prisirišti prie moters.

„Paskui narcizą moteriai visada tenka lakstyti pačiai. Jis niekada nepaskambins, neieškos ir visada kalbės tik apie save, – aiškina Wolgangas Krügeris. – Jei vis tiek stengsitės užmegzti su juo glaudžius santykius, pastebėsite, kad jis vengia per didelio artumo. Jis niekada nekurs bendrų ateities planų, nenorės supažindinti moters su savo draugais ar šeima.“

• Sekso maniakas, nuolat ieškantis lytinio pasitenkinimo

Jei vyras nuolat ieško ryšių su moterimis, už to gali slypėti rimtas sutrikimas. Gydytojai tokiais atvejais kalba apie hiperseksualumą arba sekso maniją. Šalia dažnų lytinių santykių su įvairiomis moterimis tokiam tipui būdinga tai, kad jis reguliariai žiūri pornografinius filmus, naršo po sekso portalus ir onanizuojasi.

ALFA

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder