Natūralios plaukų kaukės pavasariui

Natūralios plaukų kaukės pavasariui

Daugelis merginų pavasarį stengiasi pasilepinti plaukų kaukėmis. Natūralu, nes pavasarinę saulę, šylantį orą ir galimybę vėl mėgautis lengvomis suknelėmis temdo grožio rūpesčiai – plaukai po žiemos dažnai praranda gyvybingumą, tampa nepaklusniais, veliasi…

Geriausias sprendimas – natūralios plaukų kaukės. Juk garsusis žvaigždžių plaukų stilistas John`as Masters`as teigia, kad gera plaukų priežiūros priemonė yra tokia, kurią galima drąsiai valgyti. Patikiname, kad nuo šių plaukų kaukių neapsinuodysite, tačiau geriau jomis palepinkite savo nuvargusias kasas – apsimoka (tiesiogine to žodžio prasme)!

Avokadai ir kokosai. Atgaivinimas

1 nuluptas avokadas;

0,5 puodelio kokosų pieno;

3 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus.

Sutrinkite avokadą, sumaišykite tyrę su kokosų pienu bei alyvuogių aliejumi. Masę šiek tiek pašildykite puode. Nuolat maišykite, kad neprisviltų. Šiltą masę įtrinkite į galvos odą bei plaukus – pradėkite nuo šaknų ir padenkite visą plaukų ilgį. Palaikykite bent 30 minučių (galite ir ilgiau), nuskalaukite vandeniu.

Medus ir obuolių actas. Blizgesys

2 šaukštai medaus;

1 šaukštas alyvuogių arba migdolų aliejaus;

1 šaukštas obuolių acto.

Sumaišykite. Mase ištepkite plaukus nuo šaknų ir galiukų. Truputį palaukite ir iššukuokite. Palaikykite apie valandą. Nuskalaukite vandeniu.

Bananai ir alus. Purumas

1 nuluptas bananas;

1 kiaušinis;

0,5 puodelio alaus;

1 šaukštas medaus.

Pirmiausiai atikimškite alų ir palikite pastovėti – aluje turi nelikti burbuliukų. Sutrinkite bananą, įmuškite kiaušinį ir gerai išplakite. Supilkite alų, įdėkite medaus ir dar kartą suplakite. Įtrinkite į galvos odą bei plaukus pradedant šaknimis ir baigiant plaukų galiukais. Palikykite kelias valandas, nuskalaukite ir plaukus išsiplaukite su šampūnu. Beje, sakoma, kad plaukus sveika kartas nuo karto paskalauti alumi – būtent alus suteikia plaukams purumo.

Jogurtas ir medus. Lankstumas

0,5 puodelio medaus;

0,5 puodelio jogurto;

1 šaukštas migdolų aliejaus.

Sumaišykite ingridientus. Įmasažuokite masę. Palaukite 20 minučių. Nuskalaukite. Išsiplaukite galva šampūnu.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder