Pažadinkite savyje moteriškumą – ir gyvenimas pasikeis

Pažadinkite savyje moteriškumą – ir gyvenimas pasikeis

Kiekviename žmoguje yra ir moteriškos ir vyriškos energijos: In ir Jan. Jeigu vyriška energija siejasi su veikla, konkurencija, rungtyniavimu, politiniu mąstymu, racionalumu, išgyvenimu ir jėga, tai moteriška yra jai priešinga. Moteriška energija – tai rūpestis, intuicija, užuojauta, kūrimas, bendravimas, jausmingumas, priėmimas ir bendradarbiavimas.

Moteriškumo yra kiekvienoje moteryje, kad ir kokia nemoteriška ji atrodytų ar save laikytų. Tiesiog reikia pažadinti savo esmę. Šie 12 patarimų padės tai padaryti.

1. Susikoncentruokite į bendradarbiavimą, o ne rungtyniavimą.

Visuomenė primeta mums konkurenciją ir veržimąsi į svetimus idealus. Dauguma galvoja: jeigu nusipirksime tą telefoną, tą automobilį ar dar ką nors, tai automatiškai tapsime laimingesni. Daug kas pavydi kitiems, turintiems tokius daiktus, kokių neturi jie. Troškimas turėti tuos dalykus ir sudaro konkurenciją.

Kad pažadintume savyje moteriškumą, reikia susikoncentruoti į bendradarbiavimą, o ne rungtyniavimą su kitais, ypač kitomis moterimis.

Reikia žiūrėti į kitų žmonių pasiekimus kaip į savo sėkmę. Tai gali suteikti jums naujų idėjų ir naują požiūrį į gyvenimą. Nesvarbu, koks sėkmingas ar protingas atrodo kitas žmogus, jis vis tiek dar turi kur tobulėti. Štai kodėl svarbu žiūrėti į kitus žmones kaip į tokius, iš kurių galite ko nors išmokti.

2. Tapkite artimesnės gamtai

Gamtos energija pasižymi gydančiomis savybėmis, nes ji gyva, gaji, nuolat regeneruojasi, dauginasi. Todėl svarbu leisti laiką gamtoje. Kad pažadintumėte savyje moteriškumą, mokykitės jausti medžius, gėles, laukinę gamtą. Jūsų kūnas valysis nuo toksinių medžiagų ir šiuolaikinės civilizacijos negatyvo.

3. Kurkite.

Kurkite muziką, pieškite, šokite, dainuokite, rašykite, gaminkite patiekalus. Nesvarbu, kokią kūrybos formą pasirinksite, ji padės jums atskleisti savo moteriškumą, prisipildyti pozityvios energijos.

Moteriška energija yra toji, kuri kuria, o ne griauna, naikina. Kūrybiniai užsiėmimai gali būti paprasti, pavyzdžiui, sodininkystė, gėlių auginimas ar valgių gaminimas.

4. Atsiduokite savo jausmams.

Mes dažnai bijome pripažinti savo jausmus, todėl slopiname juos. Vienas iš moteriškumo aspektų kaip tik reikalauja to nedaryti, o jausti viską. Kai atsiduodate savo jausmams, priimate realybę ir tai, kas daro jus savimi. 

5. Medituokite.

Galima paprasčiausiai surasti ramią vietelę, užmerkti akis ir nuraminti protą. Tiesiog atsipalaiduoti, susikoncentruoti į kvėpavimą ir leistis pasitikti savo vidinių baimių ir emocijų. Gera meditacija padeda išvalyti visą kūną ir sielą, tuo pačiu pažadindama moteriškumą.

6. Stenkitės daugiau klausyti, o ne kalbėti.

Mes gyvename pasaulyje, kur kiekvienas nori būti išklausytas ir išgirstas, bet mažai kas nori klausytis. Jeigu sąmoningai stengsitės kuo daugiau klausytis, tai gausite naujų idėjų ir atversite sau naujų perspektyvų. Kai būnate pasirengusios klausyti, tai ruošiatės mokytis, priimti, o tai žadina moteriškumą.

7.Įsiklausykite į savo intuiciją.

Intuicija – tai jūsų sielos dovana. Tai jausmas, kai jūs tiesiog žinote kažką, bet negalite paaiškinti iš kur ir kaip. Todėl dauguma tai ignoruoja. Kad įsiklausytume į vidinį balsą, reikia pasitikėti savimi. Kai pradedate klausytis intuicijos, nutildykite savo proto balsą ir logiką. Pasikliaukite savo kūnu ir siela.

8. Išmintingai pasirinkite pavyzdžius mėgdžiojimui.

Kiekvienas žmogus sąmoningai ar nesąmoningai turi pasirinkęs savo vaidmens modelį. Vieniems pavyzdys buvo tėvai, kitiems – mėgstamas aktorius ar aktorė, dainininkas, politikas ar šiaip žymūs žmonės. Jie seka kiekvieną savo dievaičio žingsnį, kreipia dėmesį į jų žodžius, aprangą, net mitybą. Žavisi jų sėkme ir stipriomis asmenybėmis ir nori tapti tokie patys. Tačiau kartais žmonės pasirenka sau netinkamus pavyzdžius. Todėl svarbu rinktis moterišką vaidmenį.

9. Susikoncentruokite į teigiamus dalykus.

Kiekvienam pasitaiko sunkių dienų, sudėtingų situacijų ir įvykių. Kai kurie įstringa tokioje būklėje ilgam, bet tokia neigiama atmosfera visada būna kenksminga sielai.

Kad ir kaip sunku būtų, gyvenime visada galima rasti daug gerų dalykų. Susikoncentruokite į juos. Kad pažadintumėte savyje moteriškumą, reikia išsikapstyti iš negatyvizmo ir persijungti į pozityvizmą. Nepamirškite, jog esate tai, ką galvojate.

10. Sukurkite savo ritualą.

Turite turėti erdvės ir laiko sau, kad galėtumėte išsivalyti iš viso negatyvo ir susikoncentruoti į teigiamus dalykus. Ritualas gali būti visai paprastas, pavyzdžiui, prieš miegą truputį paskaityti, ryte tyloje išgerti kavos puodelį ar išsimaudyti prie žvakių.

11. Tyrinėkite savo jausmingumą ir priimkite savo trūkumus.

Lepinkite savo organizmą: paruoškite vonią su putomis, pirkitės kvepalus, vaikščiokite į masažą, klausykitės relaksacinės muzikos. Tyrinėkite savo kūną ir sielą, mėgaukitės tuo. Priimkite savo ypatumus ir trūkumus kaip savo unikalumą. Žiūrėkite į save veidrodyje ir sakykite komplimentus.

12. Skleiskite aplinkui meilę ir viltį.

Puoselėkite nuoširdumą, meilę, užuojautą kiekvienam, kurį sutinkate, kiekvienam nepažįstamajam ir svarbiausia – sau. Spinduliuokite meilę savo ypatingu būdu, palaikykite tuos, kam blogai, padėkite tiems, kuriems to reikia, ir suteikite žmonėms viltį.

Praturtinkite pasaulį savo unikalia nuotaika ir gerais darbais, o pasaulis padės jums atskleisti savo moteriškumą.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder