Jums reikės: 150 g sutrintų uogų, išmirkytų cukraus sirupe (300 g šaltalanių ir 1 l sirupo), 50 ml migdolų sirupo, 75 ml citrinų sulčių, 600 ml gazuoto (sodos) vandens.
* Vandenį supilkite į didelį ąsotį ir sudėkite visus ingredientus. Sumaišykite.
* Padėkite keletui valandų į šaldytuvą.
* Patiekite su ledo gabaliukais.
Limonadui pasigaminti pakanka ir citrinų. Jose ištirpinkite medaus, įdėkite smulkiai supjaustytų mėtos lapelių, įpilkite mineralinio vandens ir kaip reikiant suplakite. Prieš patiekdami taurės kraštelius galite papuošti cukrumi ir mėtos lapeliu.
AR ŽINOTE, KAD...
Atsigaivintų, pietiečiai geria karštą saldžią arbatą, indai - arbatą su pienu.
Viena saldžių gaiviųjų gėrimų skardinė per dieną gali padidinti diabeto riziką net 22 procentais.
Rašyti komentarą