Nepaprastai gaivi mėlynių ir trešnių šaltsriubė

Nepaprastai gaivi mėlynių ir trešnių šaltsriubė

Kas gali būti skaniau karštą vasaros dieną už gaivią uogų šaltsriubę?

Jeigu dar neragavote, būtinai pabandykite!

Ingredientai:

400 g mėlynių,

500 g trešnių,

1 l vandens,

150 g cukraus,

1 šaukštelis cinamono,

1 šaukštelis gvazdikėlių,

1 šaukštelis grietinės,

1 šaukštelis krakmolo.

Gaminimas

Mėlynes ir trešnes be kauliukų sudėti 1 l verdančio vandens, suberti cukrų, cinamoną, gvazdikėlius ir virti apie 15 min.

Sutrinti.

Grietinę sumaišyti su krakmolu ir supilti į sriubą.

Dar pavirti 5 min.

Patiekti atvėsintą.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder