Ingredientai:
Raugintos pasukos, 0,5 proc. rieb.
1 l
Ilgavaisis agurkas
1 vnt.
Švieži krapai
25 g
Graikiniai riešutai
100 g
Česnakas
2 skiltelė (-ės)
Alyvuogių aliejus
2 valg. šaukštas (-ai)
druska
pagal skonį
Instrukcijos
Agurką nulupkite ir supjaustykite plonais šiaudeliais, sudėkite į didelį dubenį arba puodą.
Susmulkinkite krapus ir taip pat sudėkite į dubenį. Sutrinkite graikinius riešutus (iki trupinių) ir suberkite juos į dubenį su agurkais ir krapais.
Susmulkinkite česnako skilteles ir sudėkite į tą patį dubenį. Įpilkite alyvuogių aliejaus, supilkite pasukas. Viską gerai išmaišykite. Įberkite druskos pagal skonį.
Prieš patiekdami papuoškite šviežių krapų šakele (-ėmis) ir graikinių riešutų puselėmis.
Rašyti komentarą