Sveikuolių desertas: moliūgų ir ispaninio šalavijo sėklų pudingas

Sveikuolių desertas: moliūgų ir ispaninio šalavijo sėklų pudingas

Labai aromatingas, sotus ir fantastiškai skanus desertas. Jis patiks ne tik vegetarams. 

Ingredientai:

1 stiklinė augalinio pieno,

4 šaukštai ispaninio šalavijo sėklų,

1/2 stiklinės moliūgų tyrės

1 šaukštas klevų sirupo,

0,5 šaukštelio malto cinamono,

0,25 šaukštelio malto kardamono,

granola ir uogos papuošimui.

Gaminimo eiga:

1. Sumaišome visus ingredientus, išskyrus ispaninio šalavijo sėklas.

2. Beriame sėklas ir gerai išmaišome. Palaukiame kelias minutes ir išmaišome dar kartą.

3. Pastatome į šaldytuvą mažiausiai 30 min. Galima gaminti iš vakaro ir mėgautis ryte.

4. Papuošiame ir tiekiame.

Autorė Oksana Misiukienė

 

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder