Švelnaus skonio vasariškas desertas

Švelnaus skonio vasariškas desertas

Šis gardus vasariškas desertas gaminamas iš organizmui naudingų produktų. Svarbiausia: jo nereikia kepti!

Reikės:

300 g varškės,

2 šaukštų grietinės,

2 šaukštų medaus,

150 ml pieno,

1 šaukšto želatinos,

6 sausainių iš pakelio,

džiovintų vaisių, riešutų ir uogų pagal skonį.

Gaminimo būdas

Želatiną įmaišykite į pašildytą pieną ir palaikykite 15 minučių.

Varškę ištrinkite su grietine iki vientisos konsistencijos.

Į varškę įmaišykite medų, pieną su želatina, susmulkintus džiovintus vaisius ir riešutus.

Į mažas taures sluoksniuokite desertą tokia tvarka: varškė, uogos, varškė, trupinti sausainiai ir taip toliau.

Palaikykite šaldytuve 3–4 valandas arba per naktį.

Skanaus!

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder