Ingredientai:
400 g vištos krūtinėlės,
45 g kietojo sūrio
,200 g maltų džiūvėsėlių,
15 g itališkų prieskonių,
1 šaukštelis druskos,
1 šaukštelis džiovintų čiobrelių,
120 g sviesto.
Papuošti:
3 šakelės petražolių.
Gaminimas
Orkaitę įkaitinti iki 200° temperatūros.Vištienos krūtinėlę supjaustyti maždaug 3 cm storio gabalėliais.
Sutarkuoti kietąjį sūrį. Į sūrį įmaišyti džiūvėsėlius, itališkus prieskonius, druską, džiovintus čiobrelius. Išlydyti sviestą.
Vištienos gabalėlius pamirkyti svieste ir apvolioti džiūvėsėlių ir prieskonių mišinyje. Sviestu ištepti kepimo popierių, ant jo sudėti kepsnelius ir kepti 20 min.
Papuošti petražolių šakelėmis.
Traškūs vištienos kepsneliai© Pixabay.com
Rašyti komentarą