Britų mokslininkai nustatė geriausią mylėjimosi laiką moterims

Britų mokslininkai nustatė geriausią mylėjimosi laiką moterims

Didžiosios Britanijos mokslininkai atliko tyrimą norėdami išsiaiškinti tinkamiausią moterims mylėjimosi laiką, o jo rezultatai paskelbti leidinyje „The Daily Telegraph“. Tyrėjai priėjo prie išvados, kad tai – šeštadienis, 23 valanda.

D. Britanijos tyrėjai apklausė 1 tūkst. moterų ir išsiaiškino, kad 23 val. tarp dviejų išeiginių dienų yra geriausias laikas, skirtas seksui, kadangi tuo metu moterims pavyksta labiausiai atsipalaiduoti ir jos nebūna užsiėmusios kitais reikalais.

Apklausa taip pat parodė, kad apie pusė visų apklaustų respondenčių neprieštarauja seksui ir gryname ore. Intymius santykius gamtoje, paplūdimyje ar darbe apklausos dalyvės pavadino labiau kaitinančiu meilės žaidimų variantu.

O keturios iš penkių moterų, gyvenančių pietvakarių arba šiaurės vakarų Anglijoje ir Škotijoje, sakė kad yra patenkintos savo seksualiniu gyvenimu. Tačiau taip pat patenkintos savo intymiuoju gyvenimu tik trečdalis airių moterų. Užtat daugiau kaip 40 proc. moterų, gyvenančių Airijoje, tvirtino, kad mėgina turėti intymių santykių dažniau, nei tris kartus per savaitę. Tarp Londono ir Velso gyventojų, tokių aktyvių moterų atsirado vos trečdalis, praneša žurnalas „Women's Health“.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder