Dešimt naujametinio sekso idėjų

Dešimt naujametinio sekso idėjų

Ne veltui sakoma: kaip sutiksi Naujuosius metus, taip juos ir praleisi. Liaudies išmintis retai meluoja. Norint, kad Naujaisiais metais tavo seksualiniame gyvenime viskas būtų aukštumoje – reikia mylėtis Naujų metų naktį... Be kompleksų ir tabu!

Tad leisk savo seksualinei energijai skrajoti. Nes naujametinė naktis – puikus šansas išpildyti visus savo slaptus norus ir įgyvendinti savo seksualiausią erotinę fantaziją.

Jūsų dėmesiui - dešimt naujametinio sekso idėjų, kurių realizacija įkvėps jus naujiems seksualiniams žygdarbiams!

1. Išmėginkite kai kurias naujas "Kama Sutros" pozas.

2. Padarykite jam erotinį masažą. Tai bus geriausia dovana mylimam žmogui, o taip pat ir puiki naujametinio sekso preliudija.

3. Galų gale pasimylėkite su kolega! Na prisipažinkite sau, kad vienas iš kolegų darbe jums patinka labiau, nei bet kuris kitas. Kas žino,  gal seksas prieš pat Naujuosius metus taps rimtų santykių pradžia ir ilgo šeimyninio gyvenimo rezultatu.

4. Nustebinkite savo partnerį klasišku oraliniu seksu.

5. Išmėginkite ir rytietiško sekso virtuvę. Seksas japoniškai turėtų suteikti jums egzotikos Naujųjų 2012-ųjų metų naktį.

6. Sekso žaidimams naujametinę naktį labai tiktų ir sekso žaisliukai, kuriais, suprantama, reikėtų pasirūpinti, išvakarėse.

7. Pasimylėkite ir mašinoje. Ir kine! Tikriausiai seniai norėjote patirti orgazmą ant užpakalinės mašinos sėdynės. O juk naujametinę naktį visos svajonės pildosi.

8. Surenkite naujametinį seksą neįprastoje, tačiau romantiškoje vietoje. Pavyzdžiui, vonioje. Nepamirškite parinkti seksui labiausiai tinkamą melodiją.

9. Taip pat pravartu būtų ir seksas su savimi. Tarkim, mylimas žmogus Naujų metų naktį yra kitame mieste ar net šalyje, o gal dar apskritai nesutikote jo savo gyvenimo kelyje. Tačiau vienatvė – ne pretekstas atimti iš savęs seksualinį malonumą Naujų metų naktį.

10. Seksas be stabdžių! Seniai norėjote išmėginti, tačiau visą laiką teko slėpti savo seksualinius norus? Naujametinė naktis – puiki proga duoti valią savo jausmą, net ir labai nuodėmingiems.

Parengta pagal Intimhouse.ru

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder