Klasiška ar vulgaru? Oralinis seksas jam žiūrint TV

Klasiška ar vulgaru? Oralinis seksas jam žiūrint TV

Daugelį žmonių pasaulyje sužavėjo ir pakerėjo elektroninės knygos „Fifty Shades of Grey“ paprastumas, seksualumas ir netgi tiesmukumas. Ši knyga akimirksniu tapo „viralu“ ir pasklido internetinėje erdvėje. Įdomu, kokia šios knygos sėkmės paslaptis? Ar žmonėms dar neatsibodo kalbėti apie seksą, santykius ir intymumą?

Pristatysiu šios knygos siužetą trumpai: mergina sutinka vaikiną, mergina suvilioja vaikiną, mergina ir vaikinas aistringai mylisi. Tai viskas? Parinkome keletą patarimų, kuriuos siūlome išbandyti patiems.

1. Užriškite jam ant akių jo kaklaraištį ir nusiveskite į tą namų vietą, kurioje dar nesimylėjote, į vietą, kurios jūsų partneris nežino. Jį jaudins tai, kad viskas priklauso nuo jūsų, jis nemato, kur jis yra, nežino, kur jūs mylėsitės. Jis...

2. Surenkite maža vaidinimą, paskirkite jam vaidmenį. Gal jis mokytojas, policininkas, profesorius? O gal jums patinka į jį kreiptis daktare, teisėjau? Kiekvieną kartą, kai jis kreipsis į jus netinkamai, švelniai jam plekštelėkite per kūną. Jis galės kontroliuoti, kiek smūgių jis nori gauti, o jūs galėsite kontroliuoti jį.

3. Liepkite savo partneriui atsisėsti į kėdę, suriškite jį ir leiskite mėgautis gundančiu viliotiniu. Jį įaudrins negalėjimas ir bejėgiškumas. Kai atrišite rankas jis...

4. Juodi, ilgi batai ir nieko daugiau. Šiąnakt jis darys viską, ką tu pasakysi. Sušnibždėk jam tai į ausį.

5. Jis bando patekti jums tarp kojų, švelniai pasipriešinkite ir neleiskite. Žaiskite ir tik vėliau leiskite jam laimėti.

6. Savo seksualiose pėdkelnėse praplėškite mažą skylutę. Kai atmosfera ims kaisti, lai jo ranka paliečia jūsų odą. O vėliau? Tegul jis nuplėšia jūsų aprangą, suplėšo ją ir įsiskverbia į jus.

7. Kol jis žiūri televizorių, atsiklaupkite ant kelių ir pamaloninkite jį oraliniu seksu, tik darykite tai tyliai, nieko nesakykite.

8. Pasidarykite savo unikalius spenelių gnybtus. Ir jais sugnybkite jo... Arba savo spenelius.

9. Pasiūlykite savo rankų teikiamą malonumą. Ar jis dažnai masturbuojasi? Gal šįkart jūs galite jam padėti...

10. Susitarkite, kad jis negali patirti orgazmo, kol jūs jam to neleisite. Jei jaučiate, jog kulminacija artėja, atsitraukite, palaukite, o vėliau tęskite. Paprašykite, kad kitą kartą jis elgtųsi taip ir su jumis.

Parengta pagal cosmopolitan.com

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder